![]() |
ניטור שרתים באופן אוטומטי
אהלן,
רציתי לעשות סקר קטן בנוגע לניטור השרת שלכם ע"י מערכת אוטומטית, + שליחת SMS באופן מיידי במקרה תקלה. השאלות שלי הן אלו, א. האם תשלמו על "התראות" בנפרד (משמע, פר סמס) או כחבילה אחת. משמע, האם אתם רוצים את האפשרות לקנות סמסים בודדים (1, 2, 5, 20) או רק כחבילות (200, 100, 400). ב. אילו שירותים המערכת צריכה לדעת לנטר? ג. פעם בכמה זמן המערכת צריכה לבדוק את השירותים? תודה מראש :) |
בכללי אני יגיד שפר SMS זה לא משהו שיילך , כי לפעמים השרת עובר RESTART כמה פעמים , הוא עולה יורד , לא זמין מסיבה כל שהיא לדקה , פתאום אתה מקבל 10 SMSים בשעה.
אני חושב שצריך לשלם פר חודש על השירות בלי קשר לכמות הSMSים . |
ציטוט:
זה כמו שתהיה חבילת שיחות ללא הגבלה עבור תשלום חודשים(ובלי אותיות קטנות). אני חושב שצריך למכור חבילות לפי מספר ההודעות הכלולות בה. |
ציטוט:
במידה ומתבצע ריסט - אל דאגה, במידה ויעלה שירות שלי - העניין לא יהווה שום בעייה. פר חודש לא רלוונטי כ"כ. עלות גבוהה מדי ללקוח. |
אני לא מבין מי קהל היעד לשירות הזה?
|
ציטוט:
אם יש לך לקוחות אתה תקבל טלפונים והודעות יותר מהר מכל SMS. |
נניח, סתם אדם פרטי שרוכש שרת ייעודי (או VPS, או סתם אחסון) ומעוניין לדעת כשהשרת שלו למטה.
|
ציטוט:
דבר שני, מבצעם דגימה נגיד אחת לכמה דקות ורק אחרי שלוש או יותר פעמים שהשרת או שרתות לא זמין כדי לשלוח הודעה. |
ציטוט:
אתה נוגע בשטח אפור יחסית , מצד הם שוכרים שירות מחברה מסויימת, ואתה בעצם אומר להם - תקנו שרות ממקום אחר. קשה לי לראות עובד... |
ציטוט:
חבילה של 100 SMSים עולה 30 שקל , http://www.smsender.co.il/index12.html נראלי שאם בעל שרת ישלם 30 שקל בחודש על השירות ניטור הזה , בסופו של דבר יהיה רווח כי כמה פעמים כבר שרת נופל ? אם באמת יש לחברה 99.9 אחוז אפטיים אין סיבה שזה יעבור את זה . וככה הלקוח לא צריך להתעסק עם הממשק אלה לטפל באמת בתקלה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ