![]() |
אחסון מתנה ללקוחות INETKEY
שלום רב,
מבצע למי שאיבד את האתר שלו בצורה כזו או אחרת והאתר שלו לא מתפקד כבר שבועיים. כל לקוח שיוכיח בצורה כלשהי כי היה לקוח INETKEY וכרגע צריך אחסון לאתרו, יקבל חודש אחסון מתנה. לאחר החודש, במידה והלקוח יהיה מרוצה מטיב השירות / השרת, יוכל להמשיך לפי החבילות המופיעות באתר. * המחירים לאחר החודש ייקבעו עם הלקוח באופן אינדיבידואלי לפי החבילה שתתאים לו. * לקוח VPS אשר נפגע, מוזמן לפנות אליי למסנג'ר לקבלת הצעה אטרקטיבית. * השירות יינתן רק ללקוחות INETKEY. בהצלחה לכולם. מקווה שהבעיות ייפתרו בקרוב. אפשר לפנות בטלפון/מסנג'ר/ה.פ. |
אתה קשור איכשהו לINETKEY?
אם לא לדעתי זה לא הגון שאתה ככה לוקח להם את הלקוחות, למרות שאני לקוח שלהם. |
אני לא קשור אליהם.
אני לא בא לקחת להם את הלקוחות, אני מציע ללקוחות שלהם עזרה, חודש מתנה כי כרגע אין לך אתר. אחרי זה, במידה ותהיה מרוצה אצלי, תוכל להמשיך בתשלום, אני בא לתת לך התנסות. מבחינתי אם מחרתיים הם מחזירים את השרת, אתה מוזמן להגיד לי תודה רבה, ולחזור אליהם, בינתיים אני מספק לך שרת אחסון, כדי שתוכל לשמור על האתר ברמתו מבלי שייפגע עוד. גם אחרי חודש אם בא לך לחזור אליהם אתה יכול, אני לא כובל אותך או משהו אליי, פשוט אומר לך בוא תנסה עוד משהו ותחליט. * אם שמת לב, לאורנג' יש מבצע דומה, הם מציעים לך שלושה חודשים מתנה לטלפון ולאינטרנט, כדי שתכיר אותם, הם לא אומרים לך לנתק כל קשר לחברה אחרת, אבל מציעים לך התנסות שלדעתם תביא אותך כאחר תקופת ההתנסות. מדובר פה בשיטת שיווק. |
ליאור? למה לא דיברת אתי לפני שפרסמת את ההודעה?
אני לא יודע על זה כלום ועומרי צודק אני ממש לא מרוצה מזה שאתה "לוקח" את הלקוחות שלי. אני ידבר איתך מחר. |
דניס, אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני מחר.
|
אני לא רואה כאן משהו פסול,
הלקוחות לא "שייכים" לאף אחד, וכבר ראינו כאן בעבר מבצעי "תראה לי חשבונית של חברה אחרת ותקבל הנחה". |
ציטוט:
אחרי מחשבה עמוקה החלטתי לשלוח לך את התגובה לפרטי, כי אני באתי בסה"F לתת ביקורת בונה |
כשאני ראיתי שקרה לו מה שקרה אני הצעתי לו שרת משלי בחינם
לא הצעתי לו שיעביר אלי את הלקוחות שלו עם אינטראקציה ישירה עם הלקוחות שלו אה סליחה אתה רק מנסה לעזור ללקוחות שלו לא לו |
אתה מגעיל.
אני מקווה שיקרה לך בדיוק מה שקרה לדניס ויבוא מישהו ויציע "לעזור". |
|כאן..שם|
ציטוט:
אתה מאחל לו את מה שקרה לדניס? אוו תמיד הייתי אומר "ילדים זו שמחה .. ילדים זו ברכה " תתבגר ותחזור לכאן. עוד נער בר מצווה שבא לעשות את "עסקי הבר-מצווה" בחופש הגדול. בניגוד אלייך ולאיחולים שלך, אאחל לך בריאות,בגרות והמון המון חוכמה, מה שכרגע ממש אין לך. ליאור, כל הכבוד על היוזמה והתרומה ללקוחות אשר נפגעו. אילו לא אתה, אז אני הייתי יוזם זאת בברכה. ישר כוח! ודים ל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ