![]() |
4 דומיינים חדשים מוצעים למכירה
שם הדומיין: Www.Chord4U.com
תאריך רכישה: 8/26/2009 תאריך תפוגה: 8/26/2010 נרשם בחברה: GoDaddy וותק הדומיין: לא קיים/לא ידוע מחיר הדומיין: N/A ================================= שם הדומיין: Www.UpYourFile.com תאריך רכישה: 8/26/2009 תאריך תפוגה: 8/26/2010 נרשם בחברה: GoDaddy וותק הדומיין: לא קיים/לא ידוע מחיר הדומיין: N/A ================================= שם הדומיין: Www.Sex4Life.net תאריך רכישה: 8/26/2009 תאריך תפוגה: 8/26/2010 נרשם בחברה: GoDaddy וותק הדומיין: לא קיים/לא ידוע מחיר הדומיין: N/A ================================= שם הדומיין: Www.Talk4Free.net תאריך רכישה: 8/26/2009 תאריך תפוגה: 8/26/2010 נרשם בחברה: GoDaddy וותק הדומיין: לא קיים/לא ידוע מחיר הדומיין: N/A ================================= לא ציינתי מחירים בהודעה זו, אני אעדכן את המחירים המתאימים בעוד מספר ימים, נכון לעכשיו אתם מוזמנים להציע מחירים בעצמכם. על מנת לצור קשר אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית בפורום, נא לציין מחיר ופרטים ליצירת קשר בהודעה. ניתן גם לשלוח הודעה למייל הבא: TomNidi@gmail.com אתם מוזמנים להגיב, להעיר ולתת ביקורת על הרכישה, המשך יום נעים. |
אני לא מומחה גדול, אבל לדעתי לדומיין של הסקס יש פוטנציאל מסוים, אולי גם לטוק4פרי.
|
לשניים האחרונים יש פונטציאל , כנ"ל לגבי השלישי אם תקדם אותו מעט
בכל מקרה אני ממליץ לך ללכת עם הדומינים לפורומים בחו"ל (דומינים עולמיים הרי) שמה תוכל לפנות לקהל גדול יותר ואולי להרוויח יותר על הדומינים (חפש DIGITALPOINT) |
ציטוט:
זה בדיוק מה שאני עושה, הבעיה שSEDO דורש חתימה דרך פקס או משהו כזה, אני אנסה את האתר שנתתה לי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ