![]() |
עזרה| רק למי שיש חברת שרתים
לום! יש לי מיני יעודי! אני מנסה להריץ שרת TF2.. ואני ניתקבל בבעיה שאני לוחץ YES
זה עושה שגיאה.. צ'טוט מהמדריך: ציטוט:
[ לי זה לא פועל ] אחרי שאתם תעשו YES.. זה אמור להביא לך תקובץ ./steam ! ואותו אני צריך! שתעלו לי את זה ותירשמו לי פה את הלינק [ זה לא שוקל הרבה ]!! וואי מי שעוזר לי אני מנשק לו תרגליים!! תודה רבה רבה למי שעוזר!!! |
אם היית מקדיש שתי דקות היית רואה שיש פורום שמיועד להודעה הזאת.
הועבר וקיבלת אזהרה. |
קוד:
root@gal securehost ~ # ln -s `which gunzip` /usr/bin/uncompress |
אחי.. אין לי גישת רוט.. בבקשה אתה לא יכול שניה לעלות לי את ./steam הזה? אני מתחנן אחי :] בבקשה ותוסיף אותי 11173549 לאיסיקיו עם יש לך?
|
ציטוט:
אם אין לך גישת רוט ,זה לא שרת יעודי זה חשבון SSH רגיל , אתה לא יכול ליצור לעצמך לינקים לפקודות מערכת בצורה הזו נסה להריץ קוד:
alias uncompress=`which gunzip` |
שמע. אחי פשוט תעשה את הפקודות שהראיתי.. אחרי שאתה תעשה שמה YES.. זה יביא לך לFTP קובץ STEAM אתה יכול בבקשה לעלות לי אותו ולישלוח? זה פשוט אחי?
ואין לך MSN? FACEBOOK משו שאני יוכל לדבר ברציפות? |
ציטוט:
|
וואי אחי אני מתחנן תעלה לי את הקובץ הזה !! וואי אתה לא מאמין כמה זה חשוב לי.. זה בדיוק שניה לעשות את זה!! וזה לא שוקל כלום
|
sadsa
ציטוט:
אתה כנראה לא מבין יותר מדי על Linux ו-UNIX,אתה רק רוצה להריץ שרת משחק. הוא לעומת זאת,עוזר לך עם דברים שאתה כנראה לא מבין... במקום לבקש שיעלה לך את הקובץ,שזה פתרון לא נהדר,כיוון שתתצטרך כל פעם להעתיק אותו מחדש וכו',כדאי שתעשה את הפקודות שהוא נתן,כדי שתוכל לעשות UnCompress כמו אדם נורמלי. בלי זה,גיימבוי,משחקים לגימבויי,אבל משום מה הגיימבוי לא קורא את המשחקים... מה גם שאם אני לא טועה,קובץ הסטים לא יעזור לך,כי חסרים לך קבצים אחרים... |
וואי הוא כן יעזור לי.. נו בבקשה מישהו שיעלה לי אותו? מס סך הכל ביקשתי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ