![]() |
How can i install wireless on the laptop?
Hey, I have the LG X120 and I want to install wireless, I have router on other computer and WIFI on this computer, So what should i do for install wireless? i have Windows XP. Thank you |
אתה ממשיך לפרסם בפורומים הלא נכונים.
למה אתה מתכוון ב"ראוטר" במחשב אחר? אתה מתכוון לחיבור אינטרנט במחשב אחר דרך מודם שתרצה לשתף? או ראוטר אלחוטי שתרצה לחבר ללפטופ שלך? |
ציטוט:
יש לי ראוטר אלחוטי במחשב אחר, אז אני רוצה להתחבר אליו בחיבור אלחוטי (לא דרך כבל או משהו), דרך WIFI |
ציטוט:
אין כזה דבר ראוטר אלחוטי במחשב אחר. אתה מדבר על כרטיס אלחוטי במחשב אחר? אם כן:http://cnettv.cnet.com/make-your-lap..._53-28619.html החלק השני הוא כלפי וינדוס |
ציטוט:
יש לי מחשב נייח שיש בו ראוטר, יש לי עוד מחשב שמתחבר לראוטר הזה בעזרת כרטיס רשת אלחוטי, אז עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד דרך ה WIFI שלו לראוטר.. איך אני עושה את זה? |
אתה צריך להכנס לעמוד ההגדרות של הראוטר (הכתובת זה האייפי של Default Gateway)
משם אתה צריך להפעיל נקודת גישה של הWIFI ולהגדיר סיסמא. ואז במחשב הנייד כשתעשה חיפוש רשתות WIFI זה ימצא את הראוטר שלך ברשימה ותוכל להתחבר אליו ולגלוש. אם אתה צריך עזרה פנה אלי בפרטי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תתקשר לתמיכה שלהם, הם בטוח יידעו איך לעזור לך. |
זה כן אמור להיות בחיבורי רשת , ואם לא תחפש טוב כי אין דבר כזה שאין.
ואם באמת ממש אין אז תבדוק פעם שניה אם המחשב תומך בWI-FI (למרות שבכל נייד יש וחייב להיות את זה) |
לא כל נייד תומך ב WIFI
אולי יש לך נייד ישן ותצטרך לרכוש כרטיס רשת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ