![]() |
מוכר את האתר m3m.us למרבה במחיר
http://www.m3m.us
גוגל מאוד אוהב את האתר, יש הרבה מאוד דפים מאונדקסים. אני מציע אותו למכירה רק בגלל חוסר זמן להשקיע באתר, ככה שמי שרוצה להתעסק איתו קצת מוזמן. יש כבר רוחים מהאתר דרך adsense, וכבר יש הצעת מחיר. רציתי לבדוק אם יהיה פה מישהו מעוניין, במידה וכן ניתן לפנות אליי בה"פ או להשאיר לי הודעה כאן. |
על איזה מערכת האתר יושב? Phpnuke ?
כמה כניסות יומיות? כמה רווחים ? עד מתי תקף הדומיין ? שלח לי את הכול לפרטי, כולל הצעת מחיר, יום טוב |
מהם הרווחים ? מהו המחיר שלך ?
|
האתר יושב על מערכת מוכנה datalife engine.
זאת מערכת שתירגמתי לעברית (לא כולל פאנל ניהול). ממוצע כניסות כרגע: 424 Visitors per Day לדומיין נשאר יותר מ-8 חודשים, כמובן מי שקונה ממני את האתר מקבל גם את הבעלות על הדומיין... siteserv.co.il - אני פתוח להצעות ובינתיים אין לי מחיר קבוע. |
מאיפה אתה מביא את הכתבות?
יש מנהלים קבועים לאתר ? כי לי אין זמן לעדכן כתבות .. |
ציטוט:
זה כל הקטע שאני מוכר את המערכת, את האתר ואת הדומיין בשביל מישהו שרוצה להשקיע באתר כי אני אישית חושב שאפשר לעשות ממנו הרבה מאוד רווחים, ואני כרגע עסוק כולי בפרוייקט אחר. עשיתי כבר מעל ל-1000 ש"ח דרך אדסנס, תוך תקופה לא ארוכה בכלל. בגלל זה אני יכול להגיד בביטחון שמהאתר הזה אפשר לעשות הרבה רווחים (אם תחשוב עסקי ותפתח את האתר נכון). |
יכולים לעשות לי בעיה על כך שהדומיין הוא US ואני לא תושב ארצות הברית?
|
ציטוט:
חלאס,זה שטויות, אין אכיפה בשיט של ההחוק הזה.. |
ציטוט:
לא עושים שום בעיה עם הדומיין, אבל מי שלא סומך על המילה שלי מוזמן להשאיר את הפרטים שלי בפרטי הדומיין :) |
ציטוט:
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ