![]() |
מחפש הצעת מחיר לאירוח 2-3 שרתים
שלום :)
אני מחפש הצעת מחיר ל2 שרתי 1U והצעת מחיר ל3 שרתי 1U. אני מביא איתי מערכת KVM OVER IP שתוכלו לעשות בה שימוש (16 פורטים - 2 / 3 יהיו תפוסים לשרתים שלי). אין צורך בפיירוואל או מסלול מנוהל. נא לשלוח הצעות כאן / בפרטי. תודה. |
יש לך העדפה לאיזור מסויים?
נטויז'ן חיפה מתאים לך? |
שלום יגאל,
אנו בחברת הוסטדאיים ישראל בע"מ יכולים לספק לך שטח אירוח לשרת 2U בחוות השרתים החדשה של נטויזן בחיפה - חיבור 5Mbit פרטי סימטרי ללא הגבלת תעבורה חודשית - ניטור ודיווח בזמן אמת 24x7 מבוסס NRPE (בדיקת עומסים, שרותי צד שרת...) מחיר חודשי 739 ש"ח לחודש לפרטים נוספים תוכל לפנות אלינו בכתובת sales@hostdime.co.il או דרך מרכז שירות און-ליין https://desk.hostdime.co.il מחלקת מכירות * המחיר לפני מע"מ * התחייבות לחצי שנה |
ציטוט:
למרות שאם תתן הצעה טובה לנטויז'ן בחיפה אני אשקול אותה. |
ציטוט:
התשלום הוא לא רק עבור שרתים אלא גם עבור KVM OVER IP לכן חסר מידע על מנת להציע לך מחיר |
אפשר לשים אותו בחלק התחתון של הארון הוא לא ארוך ככה שהוא נכנס אפילו אם יש שם שרת.
|
400 ש"ח לשרת.
רוחב פס 5\5 MBIT חיבור ה KVM ללא תוספת תשלום. (ניתן לחבר את השרתים שלך ל-KVM שלנו). אירוח בחוות השרתים של נטווזיון בראש העין או בחוות השרתים של בזק בין לאומי בפתח תקווה. |
450 ש"ח לשרת בגודל 1U
רוחב פס 5 mbsp סימטרי (Per שרת , לא כללי) 5 כתובות IP לכל שרת חוות שרתים : בזק בינלאומי (פתח תקווה) אירוח ציוד KVM Over IP בעלות של 200 ש"ח (לכל 1.75 אינץ גובה או חלק ממנו) התחייבות: 12 חודשים תשלום באמצעות כרטיס אשראי בלבד אפשרות להתחבר ל FireWall שיתופי ללא תוספת תשלום ניטור ברמת Ping והתראה במקרה שהשרת לא עונה ל Ping |
ציטוט:
ביקשת 700 ש"ח ל2U וכאן אתה מבקש 900 ש"ח ל2U מה השתנה? |
ציטוט:
ושם הוא הציע הצעה לשרת 1 שהוא בגודל 2U לא לוקחים כסף רק על מקום. יש את עניין רוחב הפס והחשמל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ