![]() |
קונה| מכשירי סלולרי
אהלן , אני כבר יגיד מראש שזה יראה לחלק מהאנשים נושא מוזר אבל לא נורא :) ------ אני מוכן לקנות פלאפונים פגומים (מסך שבור וכ'ו) נא לציין רק בנושא הזה את דגם המכשיר + יצרן מחיר דרוש תמונה(בעדיפות גבוהה) ולציין את התקלה או הפגם תודה. |
ציטוט:
התקלה שהמסך לא עובד+כפתור שמאלי אם אני זוכר נכון לא עובד טוב תמונה -הפלאפון נראה חדש אין מה לצלם בו ומחיר אין - תציע ונשקול |
|
אתה מעוניין גם במכשירים תקינים?
|
שלום
יש לי מוטורולה E770 אם מסך שבור וכל שאר החלקים חדשים סוללה חדשה פנאל הכל פעיל מחיר : 250 שח http://www.smartone-vodafone.com/pho...large/e770.gif |
נוקיה 6120 קלאסיק
דברים פגומים? הפאנל + הכפתורים על הפנים. (כרגע יש עליו פאנל לא מקורי שעולה 40 שקל, פאנל מקורי של נוקיה עולה 120). - בדקתי לפני שלושה חודשים. חוץ מזה הוא עובד מצויין, ומשרת אותי למעלה משנה. אמממ מחיר? וואלה אני גמיש בדיוק שידרגתי ל N85 , ככה שמחיר הגיוני יספיק לי... יום טוב |
יש לי פלאפון שנראה יחסית טוב עם פקק ובטריה חדשה.. הבעיה היחידה היא שהתיבה של הכרטיס SIM צריך להלחימה מחדש.
סוג הפלאפון SONY ERRICSON K610I |
יש לי 2 פלאפונים ישנים :
6280 - מסך הלך לעולמו .. חוצמזה הכל תקין ובמצב טוב. 6500 SLIDER - סליידר הבטריה של והתחילה לקרטע לי לפני חודש בערך, לא מחזיקה הרבה זמן .. הכל עובד אצלו תקין במצב טוב קצת דפיקות בצדדים זה הכל .. לגבי מחירים תציע ונשקול. ליצירת קשר 0547471710 |
2 מכשירי W760 עובדים יש עליהם הרבה סריטות, מגיע עם כבל USB וכרטיס 2GB
900₪ לשתיהם אם אתה מעוניין שלח ה"פ. |
יש לי מכשירים ממש ישנים שבורים
גם מעניינים אותך ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ