![]() |
מחפש | אחסון בעל הגנת DDOS יש כמה אפשרויות!
שלום,
לאחרונה אני מחפש אחסון זול שמספק הגנת DDOS. מה אני מחפש: הגנת DDOS שיהיה מחו"ל שיהיה עם DA. ותשלום מ paypay. יש למישהו אתר כזה? אם לא אנא קרא: אחסון זול שיהיה מחו"ל אפילו ללא הגנת DDOS מה אני מחפש בו: שיהיה מחו"ל שיהיה עם DA ותשלום מ paypay. אם למישהו יש את אחת מהאתרים אלה אשמח לקבלם בפרטי. תודה. |
בפרוייקט מסויים(שנטחן ע"י ddos) אני עובד עם שותף מול FDCservers,
יש להם רשת דיי טובה נגד התקפות. מצד שני, בתחום החומרה כדי להיזהר איתם ולקחת RAID1/5. |
לא הגדרת מה אתה מחפש.
אתה מחפש אחסון זול ללא DDOS כמה שטח אחסון ? כמה תעבורה ? לינוקס ? וינדוס ? האם אתה מסוגל לשלוח צילום תעודת זהות ? וצילום כרטיס אשראי משני הצדדים ? ומספר טלפון בזק בלבד (לא סלולארי) לאימות ? |
מצטרף לשאלה של onemancrew פרטים אלו חשבוים מאוד עבורינו בכדי שנוכל לתת לך העצת מחיר הוגנת
|
האם האירוח חייב להיות בחו"ל ?
|
ציטוט:
יש בזמן האחרון הרבה אתרים שמותקפים , וברגע שהדומיין שלך מסומן ע"י הבוטים האלה לוקח הרבה זמן להפטר מזה והפתרון הקל הוא למצוא אחסון מיוחד מוגן מפני DDOS ע"י פיירוול חיצוני או פנימי שמוגדר בצורה טובה . פותח האשכול מה גודל האחסון שאתה מחפש וכמה כניסות יש לאתר , (פרטים שאתה לא רוצה לפרסם אתה יכול לשלוח בהודעה פרטית) |
אני מחפש עם זול עם הגנת DDOS
לגבי האפשרות השנייה (ללא הגנה) זה פחות בהעדפה שלי האירוח חייב להיות בחו"ל גודל האחסון : מ 100MB כניסות לאתר : יהיה הרבה מחו"ל |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ