![]() |
הפניית סאב דומיין בדיירקט אדמין
שאלכה לי אלייכם
איך אני מפנה אני רוצה לעשות לכל פורום משחקים סאב דומיין נגיד GTA gta.dreamhost.co.il ויקשר ל http://dreamhost.co.il/index.php?showforum=15 סתם לדוגמא. תודה לעוזרים :]]] |
שאלתי את זה בדיוק שאלה מתחת.
מקווה שיעזרו לנו :) |
אז אני יענה לשניכם כאן :)
בDA כשאתה יוצר סאב דומיין הוא אוטומאטית פותח תיקייה על שם הסאב שיצרת. ניתן לגשת דרך domain.com/sub או sub.domain.com לגבי הפנייה לכתובת צור במנהל הדומיין שלך CNAME וכתוב את שם הסאב המבוקש. בTARGET חלק קוראים DATA רשום את כתובת השרת כמדוני אתה יכול גם לעשות סאב ע"י Arecord זה הכל... |
קודם כל תודה.
דבר שני יצרתי את זה phone.123.co.il. CNAME phone.1234.co.il. עכשיו כשאני נכנס ל phone.123.co.il זה פנה אותי לדומיין 1234.co.il ולא לסאב דומיין. הבנת את הבעיה? |
יש אפשרות להסבר עם תמונות? אני יודע שזו בקשה מוגזמת אבל אני מאמין שזה יהיה שימושי להרבה חברי פורום וממני תקבל תודה ענקית !
|
ציטוט:
אתה מנסה לעשות מסכת כתובת? או להפוך את phone.123.co.il לאתר כביכול? ציטוט:
|
שוב אני יסביר.
יש לי אתר בכתובת phone.1234.co.il שזאת חברה חיצונית. עכשיו לי יש את הדומיין 123.co.il ואני פשוט רוצה לעשות סאב דומיין שיהיה phone.123.co.il שיפנה לאתר של החברה החיצונית phone.1234.co.il סבבה? |
go to 123.co.il @ directadmin create subdomain, "phone" go to public_html/phone create index.php inject in it קוד:
<? לבריאות. |
תודה רבה נעשה :)
אין דרך לעשות זאת במערכת רק דרך יצירת קובץ? אנ יגיד לך למה, פשוט כי ברגע שאתה עושה מה שרשמת פה.זה מעביר את הדף לאתר החצוני ואני לא רוצה שיראו לשורת כתובת את האתר החיצוני. מבין? |
אסיד בורן צודק, יש עוד דרך כדי שלא יראו תכתובת?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ