![]() |
מצב GUI בלינוקס
היי
יש לי שאלה אם יש לי שרת (לינוקס כמובן עם רוט) ואני רוצה להתחבר אליו בצורה גרפית ולא פקודתית יענו כמו VNC איך אפשר לעשות ? אשמח לאיזה מדריך בבקשה לא לשלוח אותי לגוגל כי מה שמצאתי לא עבד לי תודה לעוזר |
ציטוט:
אלה בדיוק עם VNC. תתקין דרך YUM ממשק גראפי שאתה אוהב ( xfce למשל ) ו VNC , ותגדיר את ה VNC, ותתחבר. אגב! , אני ממש לא ממליץ להתחבר כ root עם VNC, עדיף לך לפתוח משתמש נפרד ולהשתמש בו כשולחן עבודה שלך, ולא לעבוד על המשתמש root . |
קוד:
yum install vncserver fluxbox לאחר מכן, התחבר דרך VNC VIEWER, לכתובת x.x.x.x:1 זו ההגדרה הכי פשוטה לשרת אחד, אפשר להגדיר עוד המון דברים, לבנות פאנל ניהול, להגדיר הצפנה(דרך SSH), רזולוציה, פתיחה אוטומטית עם יצירת משתמש חדש ועוד. |
תודה לשניכם !
עשיתי ככה ומופיע חלון שחור בלבד מה אפשר לעשות ? |
קוד:
cat "/home/gui/.vnc/localhost.localdomain:1.log" תרשום את הפלט כאן(ובמידה ומדובר במגילה[כנראה], תעלה את הקובץ לרשת). |
אוקי הצלחתי
ואני רואה תדסקטופ אבל איך אני מוסיף נגיד דפדפן וכל זה ? או שזה רק צפיה ? איך אני שולט על זה ? אה וכמובן תודה ! |
yum install firefox
|
לא הבנת אותי אני מתכוון איך נגיד בלינוקס עכשיו אני רוצה שיהיה אייקון של פיירפוקס או אתה יודע להוריד לשולחן העבודה משהו ולהתקין ?
ואל תשכח שזה לא משתמש רוט אז הyum install firefox לא יעבוד |
1 קבצים מצורפים
אז תתקין דרך הרוט/תבקש מהרוט להתקין,
לגבי איך מפעילים, לחצן ימני, ובוחרים ב-FF בתפריט |
זהו שהוא לא מופיע לי בתפריט התכנתי ועובד לי רק אם אני מוריד TAR ..
ואז אני נכנס לתיקיה של פיירפוקס אחרי שחילצתי ופותח אבל זה בפקודות וזה מעצבן חחח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ