![]() |
לדעת ערך דומיין?
היי,
יש לי מספר דומיינים שאני מעוניין למכור.... ישנם דומיינים טובים,רציתי לדעת האם יש אתר שאני אוכל לדעת פלוס מינוס כמה הדומיין באמת שווה?! |
תבדוק PR שלהם
|
אבל pr לא משקף את איכות הדומיין... וכמה הוא באמת שווה...
למשל דומיין בעל משמעות (פירוש) וכד'... |
אין אף אתר שיוכל לאמר לך כמה הדומיין שווה, וגם האתרים שמתיימרים לא באמת יכולים לחשב את הערך.
אתה יכול להתחיל ע"י זה שתרשום את הדומיינים ונוכל לעזור לך. |
קודם תביא תשם של הדומיין.
|
לפי דעתי הערך הדומיין הוא לפי כמה קטריונים.
כגון: 1. שם הדומיין עצמו ומשמעותו. דומיין קצר, קליט ובעל משמעות קלה להבנה או מילה או מילת סלנג יהיה הרבה יותר שווה כי לרוב זה מה שמחפשים. 2. גיל הדומיין והיסטוריה שלו. גיל הדומיין הוא ערך די חשוב אבל ברגע שמתגלה לנו שהדומין סתם שכב כמה שנים ללא פעילות או קיבל השעיה, באן, ארגז חול בגוגל הוא לא שווה הרבה אם בכלל. 3. PageRank. אומנם הPR לא משקף את איכות הדומיין אבל עם PR גבוהה ניתן לקדם את האתר בעזרת מקדמי אתרים ובחינם. החלפת קישורים בעלי PR גבוהה יותר או זהה וכו' עשוי לעזור לקדם את האתר במילה אחת או שניים שעוסק בו האתר. לא תמיד אפשר להסתמך על זה אבל לכולם ידוע שקישור מפנה הוא כלי לקידום האתר. לכן תשב עכשיו ותסתכל על הדומיין שלך ותענה לעצמך . ככול שהקרטריונים של הדומיין שלך יהיו חיוביים לכל מה שחשבתי אני חושב שהערך שלו יהיה שווה יותר מ50 שקל. בברכה, אור. |
ציטוט:
כל אלה שאומרים PageRank - אני מוכן למכור לכל אחד מכם דומיין (לא ישראלי) עם 3+ PageRank ב-20$. הדומיין בתאכלס שווה פחות ממחיר עלות. PageRank לא משקף כלום בכל הנוגע לערך הדומיין כל עוד הוא לא 7+. תרשום את הדומיינים ונוכל לנסות לעזור לך. |
האתר http://www.valuate.com/ עושה הערכת שווי דומיין לפי מספר פרמטרים: מספר חיפושים מדוייקם בחודש לביטוי, היקף התחרות, שווי לקליק באדסנס ועוד.
טוב בעיקר לדומיינים com. |
הנה הרשימה של חלקם...
limonana.net popular.co.il blind.co.il none.co.il comedian.co.il mpshow.co.il rockdisc.net discrock.net lsd.co.il dma.co.il filx.co.il upme.us 10bis.net bfme-il.com SHITUF.NET uytr.net |
יש שם כמה דומיינים מצויינים
תמחור דומיין צריך להתבצע ע"פ מספר משתנים כגון טראפיק \ וותק \ SEO \ שם המתחם ועוד.. אשמח לקבל הצעת מחיר על הדומיין none.co.il כולל כל הנתונים שברשותך... (במידה ואתה מעוניין למכור אותו כמובן) המון בהצלחה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ