הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   עזרה| מערכת Wordpress (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=82473)

SuperDiv 08-05-10 21:44

עזרה| מערכת Wordpress

שלום, אני דיי חדש פה בפורום בכול מקרה רציתי לדעת כמה דברים עם Wordpress
1) כדאי לי לבנות בעזרתה אתר? כי לי אין כרגע את הכוח לבנות לעצמי CMS
וגם שמעתי שwordpress חזקה בקטע של קידום האתר.
2) באיזה קבצים אני צריך לגעת על מנת לשנות את העיצוב על פי רצוני/ בעצם מה הקבצים של העיצוב.

תודה, אור.

Light-Era.Net || Ronen 08-05-10 22:09

מצטרף

AlmogBaku 08-05-10 22:58

חד משמעית לא!
וורדפרס מיועד לבלוגינג ולדברים בסגנון! במידה ומדובר באתר ייצוגי הפתרון המושלם הוא מערכת מקצועית ובמידה ולא ללכת על אופן-סורס ייעודי, למשל דרופל.

SuperDiv 09-05-10 06:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Baku (פרסם 763285)
חד משמעית לא!
וורדפרס מיועד לבלוגינג ולדברים בסגנון! במידה ומדובר באתר ייצוגי הפתרון המושלם הוא מערכת מקצועית ובמידה ולא ללכת על אופן-סורס ייעודי, למשל דרופל.

למה? סתכל לדוגמא את האתר הזה: http://www.mivrashot.com/ זה אתר שבנוי מWordpress ונראה מאוד מקוצעי..., אשמח אם תסביר לי למה אתה מתנגד.
בכול מקרה תודה אני אבדוק את העניין עם דרופל |קורץ|
עריכה: ראיתי אתרים שבנויים מדרופל ובאמת הם נראים מאוד מקצועיים ויפים, השאלה מההיתרונות שלה על wordpress

Erez | TrustMedia.co.il 09-05-10 07:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Baku (פרסם 763285)
חד משמעית לא!

למה לא? וורדפרס מתאימה לבניית אתר ייצוגיי בדיוק כמו שדרופל וג'ומלה מתאימות לכך,ההבדל היחיד הוא בפאנל ניהול ששם הכל מסודר בהתאם לבלוג,אבל ברמת הקוד של התבנית הכל דיי זהה ואתה יכול בקלות לבנות את ייצוגי על וורדפרס

AlmogBaku 09-05-10 22:38

ההסבר הוא פשוט:
וורדפרס נבנה פותח תוכנן והותאם לבלוגינג. הוא בנוי בצורה כזו שהוא אופטימאלי לבלוגים. אתר ייצוגי לא בהכרח צריך את כל המשאבים הנ"ל, וכמובן שלא בנוי בצורה שמתאימה אליו.

רוצים אתר ייצוגי? יש חלופות.
זה לא חוכמה להינעל על וורדפרס ולהתאים אותו לכל דבר- זה לא מקצועי, זה עצלותי, ובעיקר לא יעיל וחכם.

שאר היתרונות/חסרונות נובעים מכך, ואין טעם שאפרט. כי חבל על הזמן שלי ושלכם. והאמת זו בכלל לא הפואנטה..

SuperDiv 11-05-10 18:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Baku (פרסם 763451)
ההסבר הוא פשוט:
וורדפרס נבנה פותח תוכנן והותאם לבלוגינג. הוא בנוי בצורה כזו שהוא אופטימאלי לבלוגים. אתר ייצוגי לא בהכרח צריך את כל המשאבים הנ"ל, וכמובן שלא בנוי בצורה שמתאימה אליו.

רוצים אתר ייצוגי? יש חלופות.
זה לא חוכמה להינעל על וורדפרס ולהתאים אותו לכל דבר- זה לא מקצועי, זה עצלותי, ובעיקר לא יעיל וחכם.

שאר היתרונות/חסרונות נובעים מכך, ואין טעם שאפרט. כי חבל על הזמן שלי ושלכם. והאמת זו בכלל לא הפואנטה..

לא יודע בדיוק מה להגיד לך אבל לצרכים של האתר שאני רוצה לפתוח הוא מתאים בכול מקרה תודה שנתת לי את דעתך

intercooler3819 11-05-10 19:25

ממ מניסיון שלי..
הפעלתי על וורדפרס אתר יוטיוב על כל המעלות שלו
אתר צפייה ישירה - www.sratimtube.com
אתר ייצוגי
אתר ייצוגי עם אזור למשתמשים
פורום
ועוד הרבה שלא עולים לי כרגע...

המערכת מאוד שימושית נוחה וממש גמישה עם האופציות שקיימות בה ועם כמות הפלאגינים
אין סיבה לא להשתמש בה - אלא אם כן אתה נדרש להפוך אותה מבפנים החוצה כדי לקבל את התוצאה שאתה רוצה..

בנוגע לקבצי העיצוב:
index.php - אחראי על האינדקס
single.php - אחראי על תצוגה של פוסט יחיד
אלו המרכזיים כל השאר משתנים בהתאם לטמפלט..

SuperDiv 12-05-10 15:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nitsanbn (פרסם 763723)
ממ מניסיון שלי..
הפעלתי על וורדפרס אתר יוטיוב על כל המעלות שלו
אתר צפייה ישירה - www.sratimtube.com
אתר ייצוגי
אתר ייצוגי עם אזור למשתמשים
פורום
ועוד הרבה שלא עולים לי כרגע...

המערכת מאוד שימושית נוחה וממש גמישה עם האופציות שקיימות בה ועם כמות הפלאגינים
אין סיבה לא להשתמש בה - אלא אם כן אתה נדרש להפוך אותה מבפנים החוצה כדי לקבל את התוצאה שאתה רוצה..

בנוגע לקבצי העיצוב:
index.php - אחראי על האינדקס
single.php - אחראי על תצוגה של פוסט יחיד
אלו המרכזיים כל השאר משתנים בהתאם לטמפלט..

חחח איזה קטלני האתר צפייה ישירה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:00.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ