![]() |
PHP או ASP ולמה
אני לא מבין מה ההבדל ביניהם , שימו בצד את סגנון הכתיבה שלהם.
ומה יותר טוב? |
ציטוט:
ASP = מבוסס על מנוע בקוד סגור של מיקרוסופט שדורש ממך לעבוד עם שרת מיקרוסופט. ( אפשר להתחכם ולהריץ על לינוקס אבל בלי פונקציות מתקדמות מסויימות ככה שזה לא מומלץ). PHP = מבוסס על קוד פתוח רץ על כל מערכת הפעלה. בנוסף , מעצם העובדה שמדובר בפרוייקט קוד פתוח , יש לך הרבה יותר מודולים \ אופציות חיצוניות שמשתמשים מרחבי הרשת בנו ל PHP. ויש שיגידו ש PHP נטען יותר מהר מ ASP בגלל ה backend שהוא מסתמך עליו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שרת מיקרוסופט הוא יותר פגיע מאשר שרת לינוקס מעצם העובדה שכמות הווירוסים שנכתבו למערכת ההפעלה ווינדוס היא גדולה יותר, וזה מגדיל סטטיסטית את ה"סיכון" , כמובן שניתן לאבטח כל סוג שרת , מה שחשוב זה מעבר למערכת הפעלה מעודכנת ומוקשחת , גם תכנות נבון. |
אני לא שייך לשאלה הזאת אבל אם כבר יש דיון בנושא PHP ו ASP...
אני יודע לתכנת ASPX, ואני מעוניין ללמוד PHP האם המעבר קשה? השילוב של MYSQL ב ASPX קליל, האם זה כך גם ב MYSQL ב PHP ? |
PHP זו שפה שממש קל ללמוד אותה, לעומת ASPX.
זאת דעתי לפחות. לגבי שילוב של MySQL ב PHP, לא תהיה לך בעיה עם זה, זה יועד בשביל זה כשפיתחו את המאגר נתונים MySQL. |
OK תודה D:
אה.. והאם יש תוכנה יותר נוחה מ notepad++ ? |
Dreamweaver של אדובי הכי נוחה, אבל תהיה מודה לזה שהיא משלימה לך קודים...
|
מזתומרת משלימה קודים ?
|
ציטוט:
אבל פשוט בהרבה יותר המעבר היה לי חלק ובאמת שהיא נוחה וכיפית לתכנות צריך ללמוד את כל הסוגים והדרכים אבל אתה בטח מכיר את w3h אז אני לא אצטרך לפרט בכל זאת אם תצטרך עזרה אתה מוזמן לפנות אליי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ