![]() |
יש לי שרת ייעודי ואני רוצה לחלק אותו לVPSים ולמכור
כותרת...
למישהו יש מושג איך עושים את זה? |
אתה צריך להתקין עליו hypervisor, לא ממליץ לך לעשות את זה סתם ככה אלא לחקור את הנושא לפני :)
|
זהו שאני לא מבין בתיכנות וכל זה...
זה אפשרי בשבילי? |
תתקין XEN/VMWARE/OPENVZ ותתחיל ללמוד איך עובדים עם זה
|
ציטוט:
הממשק הכי נוח לדעתי למי שלא מבין :) www.vmware.com להרשם ולהוריד - יש גירסאת חינם |
אתה מנסה למכור משהו שאתה לא מבין בו,
אתה היית קונה שירות מעצמך? קח את הזמן, תלמד, תתמקצע, תראה מה עושים גם במקרים של תקלות.. ואז תתחיל למכור. |
|
תראה אני לא מוכר רשמי ויהיה לי אתר לזה..
אני מוכר יותר לחברים שמכירים אותי כבר אז אם יהיה בעיות (וכנראה שיהיו בעיות) הם מבינים סולחים וזה... וכמובן שהמחירים נמוכים לפחות בחצי השרת שלי זה ווינדוז, ויש לי רק כתובת אייפי אחת, זה יכול להפריע? |
כתובת IP אחת יכולה להפריע , שאתה מחלק את השרת למחיצות (ע"י VMWARE או כל תוכנה אחרת) , כל מחיצה היא בעצם שרת , ועל כל מחיצה אתה מתקין את מערכת ההפעלה שלך , ולכל מערכת הפעלה צריך להיות כתובת IP משלה , ואם יש לך IP אחת בשביל כל השרת אז לא תוכל להשתמש ב VPS , השרת שלך הוא טוב רק בשביל שרת יעודי רגיל , אם אתה רוצה VPS תוסיף לו עוד כתובות IP (תדבר עם מנהל הארון) ,
|
אוקיי.
באתר שאני קונה ממנו שרת ייעודי יש כזה דבר ליד כתובת אייפי 1 + 3 failover אתה יודע מה זה אומר? כאילו 1 + 3 failover מפה אני קונה: http://seedhost.eu/dedicated_servers וכרגע יש לי את השרת PR LARGE שעולה 40 יורו עם מערכת הפעלה Windows Server 2003 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ