![]() |
מחפש שותף לאתר "פלאפ - בניית אתרים בחינם"
שלום לכולם! :-)
השותף הנוכחי שלי באתר פלאפ החליט לפרוש כי יש לו עומס גדול, אז אני מחפש שותף חדש. פלאפ זה שירות שכל אחד יכול לבוא ולפתוח דרכו אתר: www.flap.co.il זו מערכת שאני בניתי מ-0 ולקחה לי הרבה זמן (אני מדבר על הממשק עצמו של ניהול האתר שפתחת). השותף בעצם לא אחראי על תיחזוק (לזה אני אחראי כמובן), אבל הוא יהיה אחראי על שיווק ופירסום של האתר, וצריך שהוא יוכל להשקיע כסף כשייצטרך (לא כסף לשרת, אני משלם על זה, אני מדבר על למשל אם נחליט לפרסם בתשלום מתישהו - הוא ישלם את זה). כמובן שאני צריך מישהו עם ניסיון בתחום הזה ויודע איך להרים אתר כמו שצריך, ואם יש לו קשרים נכונים זה יעזור... אני לא מחפש איזה ספונסר מרוחק שישקיע כספים.. אני מחפש שותף. גם חשוב שהוא יוכל לעזור בעוד דברים שיהיו קשורים לאתר, כמו מילוי תוכן של כל מיני עמודים, תמיכה במשתמשים דרך מערכת התמיכה, חיפוש באגים וכו'.. את הרווחים מהאתר נחלק בינינו. מי שמבין בזה יכול לראות שיש פוטנציאל גדול באתר הזה - חוץ מהרווחים בפירסומות, יש גם רווחים מלקוחות פרימיום (כאלו שרוצים שידרוגים למערכת שכולם מקבלים). הצעות אפשר להשאיר פה או בפרטי :) תודה! |
כמה רווחים יש כרגע לאתר? מה הסטטיסטיקות הנוכחיות?
|
האתר חדש. נפתח ב-01/06.
|
נשמע לי מאוד מעניין... שלח לי בבקשה סטטיסטיקות
כמה לקוחות יש רשומים, כמה מתוכם פעילים מה ההוצאות החודשיות ומה ההכנסות החודשיות של המערכת לדעתי יש צורך מובהק וצועק להחליף את העיצוב לאתר ויש לו המון פוטנציאל, ראיתי את הפאנל ניהול שלך וראיתי שיש המון פיצ'רים אבל רובם לא זמינים - למה? תודה עידן |
בשביל שיהיו סטטיסטיקות רציניות ובשביל הוצאות חודשיות והכנסות חודשיות צריך אתר שפתוח לפחות חודש לא? מה שאין לי :)
הפיצ'רים שראית כלא זמינים זה בגלל שהגבלתי את ההרשאות של משתמש ה-demo שנתתי. אם אתה פותח אתר, כל האפשרויות שיש (חוץ מהעלאת הקבצים - שזה שמור ללקוחות פרימיום) פתוחות לך. |
מה קשור? בימנו כל המערכות פרסום וסטטיסטיקות מועדכנות תוך כמה שעות....
כמה כניסות יש ביום בממוצע? כמה הכנסות ביום בממוצע? זה פרטים חשובים לשותף. |
איזה כניסות? מה לא מובן.. היה לי שותף שאחראי על פירסום וכו' ומה שאמרתי. הוא היה עסוק והוא החליט שהוא לא יכול עם זה, סיימנו את זה יפה והמשכנו. עכשיו אם הוא היה אחראי על הפירסום אבל גם לא היה לו זמן לזה... תעשה את החשבון לבד.
|
מה אתה דורש בתמורה לשותפות? אתה מוכן לעשות שכל ההוצאות יהיו 50-50 וכך גם ההכנסות?
|
אין לי בעיה. אם אתה רוצה עוד פרטים תדבר איתי בפרטי.
|
עדיין לא הבנתי כמה כניסות יחודיות יש לאתר ביום וכמה ההכנסות. אם אין אתה יכול לרשום שאין
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ