הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   הצעה| קישור תמורת מאמר (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=83816)

Dynamo 18-07-10 02:00

הצעה| קישור תמורת מאמר

היי,
צריך בקרוב מאוד קישורים נכנסים לאתר שלי, לכן אני מציע מאמר של 250 מילים בכל נושא תמורת קישור נכנס לאתר שלי למשך תקופה (נסכם).

דרישות מהאתר שמוציא את הקישור:

* שם מתחם
* קצת ידע בקידום מצד הבעלים
* וותק של לפחות 5 חודשים
* בעלים אמין

מסנג'ר: haim.s.d@windowslive.com / להשאיר כאן פרטים ליצירת קשר.

kondason 18-07-10 12:41

אני מוכן לתת לך קישור אחד מהמאמר.

~The_Sultan~ 18-07-10 12:54

הבחור הסביר לי במסנג'ר, תודה :)

someone100 18-07-10 13:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kondason (פרסם 771658)
אני מוכן לתת לך קישור אחד מהמאמר.

להערכתי ההצעה לא מתאימה לרוב המוחלט של המקדמים. כי במקום שהבחור ישים את המאמרים שלו באתר מאמרים והקישור שם לא שווה הרבה. הוא מקבל קישור מאתר איכותי שלא מחלק קישורים בחינם דבר שהוא הרבה יותר יקר מעלות המאמר או לחלופין המאמר צריך להיות הרבה יותר איכותי אם מסכימים להצעה כזאת. כלומר , קביעת אורך רציני וכולל פסקאות מתאימות ולא עוד מאמר.....

kondason 18-07-10 13:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי someone100 (פרסם 771661)
להערכתי ההצעה לא מתאימה לרוב המוחלט של המקדמים. כי במקום שהבחור ישים את המאמרים שלו באתר מאמרים והקישור שם לא שווה הרבה. הוא מקבל קישור מאתר איכותי שלא מחלק קישורים בחינם דבר שהוא הרבה יותר יקר מעלות המאמר או לחלופין המאמר צריך להיות הרבה יותר איכותי אם מסכימים להצעה כזאת. כלומר , קביעת אורך רציני וכולל פסקאות מתאימות ולא עוד מאמר.....

רשמתי שאני מוכן להציע לו קישור מהמאמר שהוא כותב :P כי פשוט זה לא נראה לי הצעה הוגנת מה שהוא מנסה למכור פה.

לא משנה.

DeanSEO 18-07-10 13:55

ההצעה הוגנת מאוד, הוא כותב לך מאמר או אפילו יותר, ובתמורה אתה רק מקשר אליו. העסקה אינה אחידה לכולם, כל אחד יקבע איתו את היחס בין המאמרים לקישורים ואת מיקומם.
מה שאני כן יכול לומר על חיים, הוא כותב מעולה, רציני וניתן לסמוך עליו.

Dynamo 18-07-10 21:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי someone100 (פרסם 771661)

אף אחד לא ביקש קישורים מאתרים מדהימים עם השקעה של עשרות אלפי שקלים בקידום, אתם רואים שהדרישות בשמיים? אני מבקש לא להכניס לי מילים לפה,
סה"כ דרישות ממש פשוטות .. ואני אעשה את השיקולים שלי למי לכתוב, רק צריך לפנות אליי.

bilopay 19-07-10 01:03

לא חכם להגיד שתקבל קישור למשך תקופה מסויימת.. גוגל מסתכל על הקישור לפי הוותק שלו

Dynamo 19-07-10 01:05

בסה"כ רוצה לקבל קישורים נכנסים לאתר, אני אעשה את השיקולים שלי, תודה.
(דרך אגב קיבלתי הצעות של קישורים שנשארים לתמיד - עד סגירת האתר, מאתרים וותיקים, והצעות לשנה גם)

DeanSEO 19-07-10 18:06

אני גם מעוניין

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:00.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ