![]() |
[דרוש] מעדכן תוכן ל שלושה בלוגים בנושאים שונים
הבלוגים בנושאים:
בולשיט - בלוג שמכיל כל דבר שמצחיק ברשת, סרטונים מצחיקים, קטעי סטנד אפ טובים , תמונות FAIL. חצויה - בלוג בנושא חצויה, מכיל מידע אודות הסדרה, פרקים לצפייה ישירה מהעונות 1 ו 2 , ראיונות עם שחקנים, קטעים מיוחדים וכו' הבורר עונה 3 - בגדול זה בלוג על הסדרה הבורר, שמתמקדד על העונה השלישית של הסדרה שהולכת לצאת בקרוב. הבלוג יכיל מידע אודות הסדרה השחקנים, פרקים נבחרים מהעונות הקודמות וכמובן את העונה החדשה. המחיר הוא 250 שקל לחודש, עבור העידכון. כמות נדרשת של פוסטים 7 ביום סה"כ בכל הבלוגים. עבודה מימי א-ה. לפרטים נוספים מוזמנים להשאיר מסנגר או לפנות בפרטי. תודה |
אתה הזוי לגמרי ...
5 ימים * 4 שבעות * 7 פוסטים = 140 פוסטים בחודש != 250 ש"ח ( 1.7 שקל לפוסט חחחחח ) |
ציטוט:
תכפיל 49 ב20 ימי עבודה תקבל 980 דק' עבודה בחודש. נחלק את זה ב 60 כדי לקבל סה"כ שעות עבודה קיבלנו 16.3 נעגל את זה ל 17 (נגיד ויש ימים שהוא מתעקב). שכר מינימום לעד גילאי 16(לא חושב שיש גילאים גדולים יותר בפורום הזה, ואם כן וזה מעניין אותם אז מעולה) הוא 15.58. כפל פשוט ביניהם נותן לנו 264 שקל. זה אומנם לא מתאים לכולם, אבל יש המון אנשים שזה כן מתאים להם בייחוד עכשיו בחופש שאין להם מה לעשות גם ככה. שורה תחתונה, אם אין לך משהו מועיל פשוט אל תגיב, תודה רבה ובבקשה אל תגיב לי, יש לך משהו להגיד לי אשמח לשמוע ונהל איתך דיון בפרטי. |
אז זה כאילו שעה ביום לשבת במחשב ולהשקיע חשיבה ומאמץ, בשביל 16 שקל... זה פחות מזכר מינימום (אני לא מאמין שתמצא בני 14-16 =]).
אם תעלה את המחיר, תפנה אליי. יום טוב. |
אל תעבדו במקדונלס...
תגובה לכלולם מלמעלה...:
זה תלוי למה הוא מתכוון בפוסט, אם הוא התכוון ל7 מאמרים ביום על אותו נושא, אז המחיר מגוחך, אבל אם זה פוסט כמו שיש בפורומים, לדוגמה של חוות דעת על פרק, סיקור, וכו'. זה עבודה קלה. קיצר זה לעיני המשתמש, ההצעה רלוונטית למי שבכל מקרה מתעניין בנושאים של הסדרות של הוט. ועוד קצת חומר למחשבה : ציטוט:
|
במידה ואתה רוצה תוכן מעותק זה אחלה מחיר.
במידה ולא, המחיר לא מראה על רצינות וכנראה שלא תשיג אף אחד רציני שיעשה זאת. ובקשר לנערי מקדולנס, זה ממש לא נכון. מכיוון שהם עובדים כמה שעות, פה זה מצומצם. בקיצור, תתן הצעת מחיר לעניין אם אתה רוצה עובד לעניין. |
אני לא אגיב שוב, ולא מתכוון להתווכח עם אף אחד. זה המחיר , זה מה שאתם מתבקשים לעשות.
מעוניינים לשמוע פרטים נוספים? צרו קשר? יש לכם תגובה לעניין הזה? צרו קשר. בבקשה אל תהרסו את האשכול! יום טוב ושבוע טוב |
מה עם חיים? הוא עדיין עושה לך את העבודה לפי מה שאני יודע...
רק הוא היה בסוף שבוע בטבריה חמישי-שישי-שבת .. |
ציטוט:
|
אשמח אם אקבל עוד פרטים שלך ליצירת קשר.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ