![]() |
בני ישיבות יקבלו פטור משירות צבאי בגיל 22
|
מעניין ממה יהיה מורכב הצבא שלנו בעוד כמה שנים עם החוקים האלה..
|
מדינה מפגרת
|
ואי כמה שטויות במאמר הזה!!!,הבנישים לא מקבלים תפטור בגיל 22 + ילד,סמכו על מי שמתעסק בזה :)
זה דבר מצווין השינוי הזה,70% מהבנישים לא מתחילים את החיים לפני גיל 33,אין טעם להחזיק אותם סתם ככה. מה שכן אני מניח שזה יהרוג לגמרי את כל הגיוסים המיוחדים של בנישים,חיל האוויר בטח לא מרוצה מזה :) |
ציטוט:
למה אם אני רוצה ללכת ללמוד לפני הצבא אני לא יכול והם כן ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הבנתי אותך נכון. מה שאתה בעצם אומר שעכשיו לבני ישיבות שהולכים לשם בשביל לקבל פטור מהצבא יוכלו להפסיק ללמוד ב22 בשביל ללכת לעבוד? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם יהיה מצב שבו נהיה תחת מתקפה כוללת של כל צבאות ערב ונגיע למצב שבו צה"ל יקרוס איך אותם חרדים בדיוק חושבים שהם יצליחו להגן על המקומות הקדושים להם כמו ירושלים? בלי ידע, בלי מקצוע, בלי כושר פיזי .. מה בעזרת זריקת סיפרי תנ"ך על טרוריסטים עם AK47? אבל גם לזרוק ספר תנ"ך אסור..
אנחנו פשוט נותנים לאוכלוסיה שגדלה בקצב מטורף להיות מאוד תלותית במדינה שלנו לא בגלל שהיא אוכלוסיה חלשה, לא בגלל שמדובר באמהות חד-הוריות, לא בגלל שמדובר בשכבת העוני של המדינה - אלא מסיבות באמת ביזאריות ולא מובנות. מה שמצחיק זה (?) שאם המדינה תקרוס, הצבא יקרוס אז לאוכלוסיה הזו לא תהיה שום הגנה, עצמאות, אוכל, שירותים בסיסיים וכלום. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ