![]() |
[דרוש] מעדכן תוכן ל שלושה בלוגים בנושאים שונים - שעת עבודה ביום
הבלוגים בנושאים:
בולשיט - בלוג שמכיל כל דבר שמצחיק ברשת, סרטונים מצחיקים, קטעי סטנד אפ טובים , תמונות FAIL. חצויה - בלוג בנושא חצויה, מכיל מידע אודות הסדרה, פרקים לצפייה ישירה מהעונות 1 ו 2 , ראיונות עם שחקנים, קטעים מיוחדים וכו' הבורר עונה 3 - בגדול זה בלוג על הסדרה הבורר, שמתמקדד על העונה השלישית של הסדרה שהולכת לצאת בקרוב. הבלוג יכיל מידע אודות הסדרה השחקנים, פרקים נבחרים מהעונות הקודמות וכמובן את העונה החדשה. המחיר הוא 250 שקל לחודש, עבור העידכון. כמות נדרשת של פוסטים 7 ביום סה"כ בכל הבלוגים. עבודה מימי א-ה. לפרטים נוספים מוזמנים להשאיר מסנגר או לפנות בפרטי. בבקשה לא להרוס את האשכול, טענות עבור התשלום, או כל דבר אחר לא כאן. תודה יש לציין שהבלוגים עובדים עם WP. |
|
אני לא מנסה להרוס לך אבל בעיקרון אסור לך לשלם כזה דבר...
250 ש"ח בחודש, נגיד שעת עבודה (אפילו שזה הרבה יותר) 30 שעות בחודש בערך, 8.33 ש"ח לשעה, מחצית מהמינימום לנוער (16+) |
צור קשר- huri-r@inter.net.il מסן!
|
ציטוט:
נכפיל בשכר מינימום לבני 16 (15.58) = 254. אני עוד סופג את העברה הבנקית (כ 20 שקלים). שיהיה לך יום טוב ושבוע נפלא. אם אתה מעוניין לשמוע עוד פרטים צור קשר, אם אתה מעוניין להרוס את האשכול, צור קשר. בכל מקרה בבקשה לא להגיב פה תגובות כאלה. |
אני מעוניין להיות מעדכן תוכן בבולשיט, יש לך מסן שאפשר לדבר איתך?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה ה MSN שלי. comeback.t@gmail.com |
האא חחחחחחח בכל הבלוגים ורק 250?
תתחיל להעלות את המחיר גבר . שבת שלום . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©