![]() |
אתר חדש | Flash-it, הפקת מגנטים.
אשמח לקבל תגובות:
www.Flash-it.co.il |
נראה מצויין!
הייתי מוסיף לאתר SSL כדי להוסיף קצת לאמינות שלו ( הרי לא נחמד לשלוח פרטים כמו טלפון ומייל בטופס לא מאובטח ). חסרות התמונות של מחזיקי המפתחות ... בטח שמת לב לזה חוץ מזה האתר נראה נקי ומעביר את המסר שלו בהצלחה. |
יפה מאוד, התרשמתי.
|
ציטוט:
מחזיקי מפתחות זה חדש לכן עדיין לא הוספנו אותם עוד מעט נעלה תמונות. |
האתר נורא נחמד, הבעיה שהוא עולה ממש לאט.. אין לי מה להגיד בנושא האתר מה שכן בנוגע למחירים הייתי ממליץ לעשות מבצע יותר הגיוני.
300 שקל ל800 מגנטים זה לא מחיר ממש נח לעומת מחירים בבתי דפוס. |
ציטוט:
לגבי המחיר - כנראה שלא הבנת את העניין פה. אנחנו עושים מגנטים לאירועים לאורחים במקום. ככה שעלות החומרים הרבה יותר יקרה, וזה המחיר הזול בארץ באיכות הטובה ביותר, אתה מוזמן לבדוק אותי. |
אוקי מצטער על האי הבנה שיהיה בהצלחה, ולגבי חברת אחסון אל תשכח איפה אתה גולש כרגע.
|
לא יודע מה אתכם אבל האתר דווקא זז מאוד מהר אצלי.
אני לא ממש התרשמתי מהאתר, אם זאת חברת מגנטים האתר היה צריך להיות יותר פתוח ומקצועי ולא סגור ומוחשך. אני מציע לכם להוריד את המסגרת ולהפוך את האתר ליותר פתוח בסגנון הלבן. בהצלחה. |
ציטוט:
אני ממליץ לך לנסות להריץ תוכנת ניקוי https://www.securehost.co.il/downloads.php ( השניה מלמעלה ). לי זה עולה חלק, אבל על 10MBIT NGN FIXֹ-IP. |
מה ..? יש לי 5MB (שזה לא ממש גבוה אבל נחמד) ובכל מקרה אני גם משתמש ב Ccleaner ממזמן.. זה הבעיה אצלהם באתר.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ