![]() |
חבילות SEED BOX
לאור ההתעניינות הרבה בזמן האחרון החלטנו להציע חבילות SEED BOX
החל מ- 35$ בלבד!! החבילה המינימלית היא: ליבה 1 מתוך מעבד QUAD XEON במהירות 2.4GHZ 120GB HDD 200Mbit מובטח קו שיתופי 1Gbitלמכונה שלמה 768GB Ram DDR2 תעבורה 700GB העלאה . ההורדה לא מוגבלת . אפשרות לכל מערכות ההפעלה *ניתן לקבל חבילות בכל הגדלים והמאפיינים בתוספת תשלום . **ניתן לרכוש שרתים שלמים בעלויות מוזלות.(ניתן לקבל גישה למנג'ר.) ***השרתים נמצאים בצרפת , בחוות השרתים של OVH . תשלום באמצעות פייפאל \ הפקדה בנקאית . יצירת קשר באמצעות מסן שבחתימה ובהודעות פרטיות . |
אתה מודע לכך שברגע ש-OVH מבינים שאתה ישראלי הם זורקים אותך החוצה ומנתקים לך שרתים?
|
hetz,
א. הפורום הזה נוקט בגישה שונה, אין פה TCP SHAPING ואין פה חתול בשק, ואחד לא תוקף את השני על איזה מערכת ואיפה וכמה הוא מגיש ומציע. ב. ל-OVH יש 1001 ריסלירים, אולי הוא קונה ממנו? ג. ההצעה של השירות ממש לא נכונה, מה עוזר לי ליבה אחת? זה לא חשוב ולא מעניין, 120Gb ב-Seedbox נגמרים ציקצק ו-700gb העלאה זה כמעט כלום. מה שכן יעניין אותי לדעת, היא מה הגישה שלי ל-seed, האם זה ה-webgui של utorrent? או שזה remote desktop ופיתרון אחר? או אפילו torrentflux ואיך אני מוריד משם את הקבצים? |
בהצלחה מאור! :) בן אדם 10! שירות 10!
|
Kernel - צודק
Mbps.co.il - קבל את התנצלותי. סליחה. |
ציטוט:
לפי בחירתך . ניתן להוסיף כל שירות לשרת מגישה. אינטרנטית ליו טורנט המלאי לשרת הספציפי שהצעתי פה נגמר. בקרוב יגיעו שרתים ללא הגבלת תעבורה |
ממליץ לכולם בנאדם זהב
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ