![]() |
למכירה אייפון 3G 8GB שחור
שלום לכולם,
למכירה אייפון 8GB שחור מדגם 3G במצב מצויין כולל כיסוי ומגן מסך מגיע עם כבל דאטה + מטען. סים פרי וג'יילברייק תוכנתי המחיר 1500 שקלים. איזור הקריות בלבד. תודה |
אם אתה מסכים לרדת קצת במחיר / טרייד על בלקברי 9000 + קצת מזומן - דבר איתי.
|
אהלן
אשמח לדעת למה המחיר כה יקר אני רואה באיבי את זה בכ-150-200 דולר יד שניה במצב טוב לדוגמא הרי החדש מהסוג הזה עולה 400 דולר |
ציטוט:
|
DABI - יש 2 דברים שאני לא אוהב... 1 להפריע לאחרים במכירות שלהם, 2 שיפריעו לי במכירות שלי ובטח לא בלי סיבה מוצדקת....
אז התאמצתי בשבילך ועשית קצת מחקר, ממוצע המחירים באיביי למכשירי 3G הוא 250 דולר אז אני לא יודע מאיפה הבאת 150 דולר... דבר נוסף, נניח וכן תקנה מאיביי ב200 דולר והוא כן במצב מצויין ולא דפוק ותוסיף עוד 50 דולר משלוח על הסכום הכולל תוסיף 40 אחוז מס (16.5+16 אבל בשיטה שהמכס מחשבים את זה עם כל העמלות זה יותר קרוב ל40), טרטור וכד' ותגיד לי כמה זה יוצא בסוף. חוץ מזה אולי תצליח לספר לי לי למה בארץ BMW X5 2010 עולה קרוב לחצי מליון שקל יד שניה ובאיביי רק 170 אלף? אז אם אתה יכול להביא לי 2010 X5 יד שניה ב170 אלף כמו באיביי תביא, אני קונה עכשיו. עריכה כי לא עניתי לשאר השאלות... אני לא מעוניין בהחלפה כי זה ממש לא יהיה משתלם לכם, בלקברי 9000 אני קונה בזול ככה שתצטרכו עדיין להוסיף משהו כמו 1000 שקל אז אם אתם מעוניינים :) אופציה נוספת ומחיר אחרון אם מישהו כאן באמת רציני 1400 שקל. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ