![]() |
ספירת רשומות
אהלן,
יש לי טבלה במסד שנראית כך: קוד:
ID | TITLE | TYPE לדוגמה יש 3 רשומות עם סוג OC, אז הצלחתי להציג את המספר 3 באתר. אבל אני מעוניין לבנות טבלה באתר שתסדר איזה Type יש הכי הרבה. OC - 3 WZ - 1 XX - 1 ניסיתי לעשות עם WHERE אבל לא הצלחתי, אשמח לעזרה. |
SELECT COUNT(TYPE) AS howmany ... ORDER BY howmany DESC
|
bluenose שחכת שצריך לשים גם grouped by
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קוד:
<?php ובטבלה השנייה זה בעצם ה-TYPE שאני צריך למיין. מה שעשיתי בעצם זה עם - get_number_of_types, לספור את ה- type ולהציג אותם באתר. ועם - get_links_info לשלוף את כל המידע, שזה לינק וכותרת. ואז שמתי הכל במקום אחד, שרק צריך למיין אותו, איזה Type יש הכי הרבה מסובך קצת להסביר את זה, מקווה שהבנת. |
למה לא לעבוד עם JOIN כלשהו בשביל זה?
|
כי הייתי צריך גם לספור את ה type עם mysql_num_rows.
|
בכ"ז, אין סיבה להשתמש פה ביותר משאילתא אחת. תסביר מה אתה צריך לעשות כמו שצריך, אפשר לאחד הכל לאותה שאילתא
|
אתה יכול לראות כאן מצד שמאל:
http://www.kishurs.com בלוק כחול "הנצפים ביותר". הכותרת והלינק זה מטבלה מס'1. מספר הצפיות (מסומן באפור עם סוגריים) זה מטבלה מס'2. 3 הודעות למעלה, אתה יכול לראות את הקוד שאני משתמש בו פחות או יותר. הטבלה של הצפיות נראית ככה: ציטוט:
כרגע אתה יכול לראות ש- /url/54 נמצא הכי הרבה, אז הוא יציג באתר את המספר 3 ואחריו שאר המקומות. |
טוב זה כבר לא משנה, לא הצלחתי.
עשיתי דרך אחרת, אומנם לא אמיתית בכניסות הייחודיות, אבל מה לעשות :) תודה על העזרה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ