![]() |
דומיינים בעברית co.il ?
** מנהלים בטעות פתחתי את זה כאן, תעבירו לפורום דומיינים **
מה קורה אנשים? מישהו הזמין דומיין עברי בסיומת co.il? אם כן איזה? אם לא הזמנתם, למה לא ? אני הזמנתי את אתר-לעסק.co.il לעסק בניית אתרים שלי.. (כדומיין נוסף, לא כדומיין ראשי) ועוד אולי אני יזמין עוד.. מה דעתכם על הנושא? |
אחסון-אתרים.co.il
מקווה שתפסתי :P |
מאיזה ספקית הזמנת?
ומה המחיר? |
זה ממש בעייתי ההזמנה הזו שנותנים עכשיו,
זה לא מחייב שתקבל את הדומין , אבל תשלם לפחות חצי מהמחיר גם אם לא קבלת כלום, אני מעדיף לחכות ליום ראשון יש לי איזה 2 רעיונות לקניה, |
ציטוט:
•ניתן לרשום עד 100 שמות מתחם בבבקשה אחת. נא להקליד אחד בכל שורה. •מחיר לדומיין ישראלי בעברית הוא 115 ש"ח לשנה בלבד. •בקשות שלא יאושרו מכל סיבה שהיא, לא יחוייבו. כמו כן, LiveDns איננה גובה "עמלת רישום מוקדם" כלל. •LiveDns תעשה את כל המאמצים להגיש את הבקשות שהוגשו ברישום מוקדם במהירות האפשרית. עצם הגשת הבקשה, איננה מבטיחה את הצלחת הרישום. ייתכן והוגשו במערכת שלנו, או אצל הרשמים הנוספים, בקשות קודמות הזהות לשמות המתחם שישלחו בבקשה זו. במקרה כזה, הבקשה התקינה הראשונה שתגיע לאיגוד האינטרנט (ולא משנה מאיזה רשם) תאושר על בסיס "כל הקודם זוכה." |
לא כל כך הבנתי
מתרחש איזה אירוע של דומיינים בעברית או משהו, כי לפתע הרבה מדברים על זה... מה זה דומיינים שלא היו לפני כן ?
כך או כך לקנות דומיינים סתם בשביל לתפוס את השם שלהם זה לא כזה רווחי, כמו כן בקידום אתרים לדעתי זה לא כל כך טוב... או לפחות זה היה פעט להיט וזה נגמר |
דרך איפה אתה מקבל בחזרה את כל הכסף?
בinternic רשום במפורש: "במידה והרישום לא יאושר ע"י איגוד האינטרנט מכל סיבה או שהרישום יבוטל על ידי הלקוח עוד בטרם הביצוע, יוחזר ללקוח מחצית מהתשלום - 60 ש"ח, וללקוח לא יהיו שום טענות כלפי אינטרספייס בעניין זה." |
אלמוג, כמו שציינתי קודם
LiveDns איננה גובה "עמלת רישום מוקדם" כלל |
תודה רבה, מחר אני ירשום את השמות שרציתי.. :-)
|
זה רק לי נשמע כל כך לא נוח הדומיינים בעברים בשילוב הסיומת באנגלית ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ