![]() |
דומיין בעברית מה אתם חושבים ?
היי אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו ...
אז כך רציתי לשאול מה דעתכם על דומיין בעברית כל דעה תתקבל רק בלי להעליב דעה של אחרים ! אז דעתי ? דבר מיותר למי יהיה כוח כל פעם להחליף מעברית לאנגלית ? זה כזה מיותר שזה גם עבודה בעיניים כי בסופו של דבר זה מפנה את האתר ל xn--4dbiba0b לדעתי מיותר ברמות ! הייתי מבין אם זה אתרים גדולים למשל מפרסמים בערוץ 22 נגיד ... אז יהיה להם יותר קל אולי .. אבל לא יותר מזה לדעתי בזבוז כסף אותו דבר דומיין בעברית עולמי להעביר מעברית לאנגלית .. אם היה למשל שלום.קום סבבה או וואלה.קום מה יהיה בעברית ? וואללה.סיאו.איאל ? LOL איזה LAME אין מה לעשות יש דברים שלא מתאימים בעברית וכתובות דומיינים זה אחד מהם אני יודע שיש אנרים שיכולים לכתוב נגיד וואלה.קום וזה יכנס לוואלה זה כי הדפדפן מוגדר להם לחיפוש בגוגל ... או משהו כזה וזה פשוט שולח לתוצאה הראשונה התבלבלתי בפורום דאמן - שלחתי הודעה לדור שיעביר |
אף אחד בארץ לא צריך לכתוב את זה כדי להגיע לאתר עם כתובת בעברית xn--4dbiba0b.
דבר שני אין דבר כזה אתר.סיאו.איאל יש אתר.קום ואתר.נט בעברית מלאה. |
איפה כתבתי שיש דבר כזה סיאו איאל ? כתבתי זה יהיה מצחיק אם יהיה .... וזה לא תמיכה מלאה ב.קום ו.נט זה מתרגם את זה גם לחירבוש
=אין דבר כזה .קום ! הדפדפנים מוגדרים להעביר לתוצאות לפי הביקוש ... אין דבר כזה קנייה של .קום ! |
יש דומיינים מדומים שעשו בישראל עם הספקיות של סיומת קום.
זה לא תקני ומנועי החיפוש בטח שלא יכולים לקרוא אותו וגם גולשים מחו"ל. לגבי הדומיינים החדשים אין שום טעם לרכוש דומיין כזה (אלא אם אתה רוצה להעשיר את קופת האיגוד) |
ציטוט:
נ.ב. שנוי במחלוקת, מדובר בודמיינים, אבל זה גם סחר, ככה שזה מתאים לפורום מסחר. |
תבינו אין דבר כזה .קום זה בכלל xn-somthing זה לוקח את המילה בעברית ומתרגם אותה לקוד זה לא נכנס ישירות לאתר ! מה גם שזה לא נשאר כתובת בעברית זה משתנה לקוד ...
זאת אומרת שהדפדפנים פשוט יודעים להמיר מעברית לקוד באנגלית זה הכל ! בסופו של דבר קשאתם קונים דומיין בעברית קניתם חירטות שרק עשו עליכם כסף זה כמו שאני אמכור לכם דומיין רגיל עם סיומת עולמית ב10 שקל אבל דומיין בעברית עם סיומת עולמית יצא 40 שקל משמע אומר רמאות כי הדומיין לא באמת בעברית דוגמא .נט יוצא ככה .xn--debp .קום יוצא ככה .xn--9dbq2a |
ציטוט:
הם נצרו בצורה מלאכותית ולא רשמית. ב. הדומיינים האלה לא טובים כמעט בשום פרמטר. |
המטרה של הדומיינים האלה(לפחות כרגע) היא רק בשביל שיהיה איזה משו ג'צי' כזה ובשביל קידום, אתר לא יכול להתבסס על דומיין כזה בלבד, אם הוא רוצה שאנשים יקלידו את הכתובת ויכנסו אליו ישירות.
אני קניתי את אתר-לעסק וזה אחלה דבר לקידום וזה נחמד כזה.. בעתיד אני בטוח שיהיה יותר תמיכה ויותר התקדמות בתחום.. |
ציטוט:
אבל כמו שרשמת זה נחמד בתור צעצוע ולכן אין פסול בקנייה שלו למטרות כאלה. |
תכלס זה צעצוע ולא יותר מזה לא חבל על הכסף ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ