![]() |
רשיון לאופנוע.
רציתי לשאול את חובבי האופנועים פה, במה כרוך רשיון לאופנוע?
כחייל הדרך לרכבת וחזרה ממנה בעייתית מאוד ואני חייב למצוא פיתרון כלשהו, אופנוע נשמע לי הפתרון הכי חכם. עכשיו, כמה הרשיון עצמו עולה בעיקרון? וכמה זמן זה צריך לקחת? שבת שלום :) |
אתה יכול בשבוע להוציא רשיון ...
ללכת לעשות תאוריה לעבור כמובן ולעשות שיעורים ובכמה ימים יש לך רשיון .... |
הבנתי שזה רק למי שיש רשיון לרכב יותר משלוש שנים ...
|
כן אם אני לא טועה תתקשר למורה נהיגה ותשאל ...
|
היום החוק קצת השתנה
בעיקרון אם אתה חייל אני מניח שיש לך רשיון שנה + מה שאתה צריך לעשות זה ככה: רשיון A2 - עד 125 סמ"ק \ 14 כ"ס תאוריה + 8 שיעורים וטסט רשיון A1 - עד 500 סמ"ק \ 33 כ"ס תאוריה + 8 שיעורים רשיון A = לא מוגבל תאוריה + 16 שיעורים + מגבלת גיל של 21 + יש המון מורים בת"א שמבטיחים לך רשיון תוך שבוע.. אני את הרשיון שלי עשיתי ב 2005 על 500 סמ"ק בשבוע.. אני מאמין שגם היום יש כאלה |
אפשר לעשות תאוריה תוך יום , במידה ויש לך תאוריה של רכב רגיל אני חושב שלא צריך לעשות שוב...
מבחינת הלימוד, אני עשיתי A2 בגלל האהבה לשטח ולRMX 125, אחרי חודש בערך החלטתי שזה לא בשבילי...יותר מדי כחולים =] מבחינת זמן לימוד...יש בתי ספר שמבטיחים תוך שבוע...אני אישית לא אוהב את זה. אני עשיתי תוך שלושה שבועות בערך, שלושה שיעורים בשבוע, שיעור אחרון היה כפול... עשרה שיעורים סה"כ, ברכב לקח לי 34 |: בכל מקרה, לפני שהולכים על אופנוע צריך לעשות הרבה הרבה חושבים, אני הלכתי על אהבה שהתבררה ככלום פחות או יותר...ירד לי מהעניין מהר מאד. הסיכון שנהגי אופנועים לוקחים הוא גדול מאד, בגלל זה אני נסעתי על הרכב בד"כ ורק שיצאתי לשטח עליתי על אופנוע... בקיצור, שמור על עצמך...במיוחד אחרי מה שקרה לאבי כהן... |
אשמור על עצמי, אל דאגה :)
אממ כמה כל הסיפור עלה לכם בערך ? |
ציטוט:
|
העוקץ פה אבל זה הביטוח השנתי של כלי הרכב (האופנוע), שהוא הרי הרבה יותר יקר ממכונית לא?..
סביבות ה5-7 בשנה לא? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ