![]() |
אדווה פתרונות מחפשת מעצב גראפי
שלום לחברי הפורום!
אדווה פתרונות מחפשת מעצב נוסף לשורותיה. עבודה עם צוות לעניין ובוס מגניב. תשלום כפרילנסר (יש לספק קבלות / חשבוניות) לעת עתה (ישתנה בקרוב), עבודה יומיומית. ממוצע העבודות בתור התחלה: 2-3 עיצובים בשבוע. הכמות תעלה עם הקביעות. אודותינו ניתן למצוא כאן: www.adva.co סיווג העבודה: עיצוב של אתרי תדמית, חנויות וירטואליות ודפי נחיתה. דרישות: מקצועיות, זריזות, דיוק בפרטים והתאמה לדרישות מערכת ניהול התוכן שלנו (advaCMS). פניות טלפוניות בלבד: משרד: 077-4566086 נייד: 052-7727608 *לא להתקשר בשבת. אימייל לשליחת עבודות קודמות יינתן בשיחה. לא לשלוח לי דוגמאות לעבודות ובקשות עבודה במייל ללא שיחה טלפונית לפני כן. לא אתייחס לכך! סופ"ש נעים, דוד לוי. |
אשמח לעוד פניות של חבר'ה רציניים.
|
תיק עבודות: http://haimdesign.deviantart.com/
הוא לא מועדכן, צריך להוסיף קצת עבודות, אימייל: haim_19970@walla.com עובד מהבית ולא מספק קבלות \ חשבוניות .. |
א. אתה לא מספק קבלות או חשבוניות.
ב. אתה לא מתקשר. ג. אין לך דוגמאות של אתרי תדמית עסקיים, אלא רק של אתרי ילדים. ולא - חברת אחסון לא נחשבת לעסק. אתה עומד בדיוק בכל התנאים שראויים להתעלמותי המלאה. אם קיימים כאן חבר'ה רציניים שרוצים לעצב אתרים לחברות גדולות, ולא ל"חברות" שמביאות לכם חבילת אחסון בתמורה - אתם מוזמנים להתקשר. |
לא הבנתי, התמורה היא אחסון ולא תמורה כספית ?
|
באמת לא הבנת...
מי שרוצה לעצב בתמורה לאחסון - שלא יפנה אלי. מי שרוצה לעצב לחברות ועסקים - שיפנה אלי (רק בטלפון!) |
אתה לא זמין
|
כתבתי "לא בשבת".. השבת נכנסת בעוד 20 דקות. זה הכי שבת שיכול להיות.. אני כבר לא יכול לדבר בטלפון.
אשמח אם תתקשר במוצ"ש, כחצי שעה לאחר צאת שבת. |
לא מומלץ בהחלט, הבחור רמס ורימה את כל הסובב לו בשביל להגיע "לאן שהוא הגיע"
ולא שכחתי את הכסף שאתה חייב לי אדון דוד היקר התביעה בדרך אלייך |
ציטוט:
ניראה כעסק מיקצועי והרבה יכולים ליפול בפח של עסק אם אתר בית כזה יפה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ