![]() |
פרסום בכל האתר (מעל 100 קליקים ביום)! - בזול
שלום
יש לי אתר : www.downme.co.il www.downme.co.il/games לאתר יש מעל ל-100 קליקים כל יום, בערך 100-200 קליקים כמובן שיש מקרים חריגים של יותר מ-200 קליקים ביום.פחות מ-100 כמעט בלתי אפשרי גם בנפילה. המחיר הוא 1500 שקל לחודש, כמובן שאתה מקבלים הוכחות והכל. אפשר להגביר את כמות הקליקים בעוד 30-20 מכיוון שגוגל מגבילה אותי לפרסומות ויש עוד מקומות נוחים לפרסומות שלא יפריעו לגולשים אבל יעלו את הקליקים בצורה משמעותית- אני מבין בתחום. לצערי יש לי בעיות עם גוגל ולכן אני שוקל לעזוב אותם. |
ממתי אפשר לשים פרסומות של גוגל באתר הורדות ? :|
|
באתר חוקי...? תמיד!
אשמח לתגובות רציניות ולא לזרוק סתם בלי לבדוק קודם. אני עובד עם גוגל כבר 3-4 חודשים ואין לי שום בעיה של חוקיות - הכל חוקי לחלוטין. הצעות יתקבלו בברכה... |
ציטוט:
ההורדות שהוא שם באתר הם הורדות חוקיות , חלקם דמואים וחינמיים . בקשר למחיר שאתה דורש לפי דעתי זה מחיר די יקר , אני לא מאמין שזה משתלם כל כך למפרסם . תנסה להוריד תמחיר אני איצור איתך קשר. |
4000 קליקים במחיר של 1500 שקל זה לא משתלם?
זה פחות מחצי שקל לקליק. |
וגם חצי שקל ללחיצה זה יקר לאתר לא מוכר ובלי הבטחה ל100 כניסות ייחודיות ביום
|
נכון שכחתי באמת לציין.
אתם מקבלים את כל ההוכחות לפני שאתם משלמים. תקבלו הוכחות לכניסות,לחשיפות,לקליקים להכל! אשמח לקבל הצעות... |
הגזמת עם המחיר .
תוריד ותראה הוכחות +תעשה שבוע חינם למישהו וכך אנשים יראו איך הולך . כמו שאומרים "לא קונים חתול בשק " גם כאן בן אדם לא יודע מה יהיה במשך חודש . שבוע טוב . |
אם אתה מעוניין לרדת בצורה דרסטית מהמחיר יש על מה לדבר בפרטי
|
זה הרווחים שאני עושה מגוגל.
אין שום סיבה שאני ארד מזה. וכבר הסכימו להצעה, אני מחפש מס' מפרסמים ולא אחד. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ