![]() |
חברת Qserv עלתה בפנים חדשות עם שלל מבצעים במחלקת אירוח אתרים
צהריים טובים לחברי הפורום,
חברת Qserv עלתה בפנים חדשות, הנכם מוזמנים להיהנות משלל מבצעים לכבוד האתר החדש בניית המערכת וחיתוך האתר נעשה ע"י newface ועוצב על ידי i להלן מבצעי אחסון אתרים: חבילה מתחילה: שטח דיסק: 250MB תעבורה: 25GB כל השאר ללא הגבלה במחיר של 15 ש"ח לחודש חבילה בסיסית: שטח דיסק: 400MB תעבורה: 40GB כל השאר ללא הגבלה במחיר של 25 ש"ח לחודש חבילה מתקדמת: שטח דיסק: 650MB תעבורה: 65GB כל השאר ללא הגבלה במחיר של 45 ש"ח לחודש יש אפשרות לחיוב טלפוני בתוספת של 35% מכלל העסקה שרתינו מאובטחים ברמה הגבוהה ביותר [לקבל כול המידע אודות אבטחת השרת, הפיירוואל המחובר ועוד יש לצור קשר] אנו מתחייבים לאבטחה מקסימלית בשרתינו ועומדים מאחורי כול חדירה / נזק ופועלים נגדו חברת Qserv רשומה כחוק ומספקת קבלות כתובת האתר: http://www.Q-serv.co.il לכניסה לצ'אט התמיכה לחץ כאן לכניסה לדף יצירת קשר לחץ כאן בברכה צוות Qserv. |
חברה מאוד מקצועית , אמינה , עם בעלים מאוד אמין וישר,
מומלץ בחום ! בהצלחה בחברה אביב :) |
הרבה הצלחה אחי ,
רק משהו שמפריע לי , האתר דומה מאוד לbiglvl.com אני חושב שאני צודק לא ? בכל מקרה המון הצלחה . |
תודה רבה דור, תודה גם לך מור :) .
האתר די דומה מכוון שהוא פועל על אותה מערכת. |
הבנתי , בהצלחה לכם , ניראה מאוד מקצועי
|
עיצוב מועתק :) בהצלחה :P
|
באתר למטה בתמונה כתוב "לתמיכה יעוץ והזמנה" במקום "הזמנה".
בהצלחה, מקווה שתחזיקו מעמד יותר משנה :) (ואני מתכוון לכך בצורה טובה). |
ב"ה
אביב , אני מאחל לך המון בהצלחה בחברתך החדשה Qserv. כלקוח - אני אנצל את ההזדמנות להביע את הערכתי ביחס לעבודתך - במינימום זמן ובמקסימום תועלת. (מכתב המלצה אעלה בקרוב לפורום) עלה והצלח! :) |
אם תקחו חבילת אחסון מהחבר'ה האלו תגלו יום אחד שפשוט אין לכם אתר ולאחר שכמה ימים תכתבו להם מיילים אולי תקבלו תשובה שהם עברו לשרתים אחרים ולא זוכרים שאתה מאחסן אצלהם אתר.
אם רוצים לשמור על שקט הנפשי, פשוט לא להתקרב אליהם!!!!! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ