![]() |
"בוצע, אך יש שגיאות בדף" - בעיה עם JS.
שלום.
כאשר אני מעלה דף כלשהו שאני בונה כרגע לאינרטנט, באקספלורר הוא כותב בסטוס בר "בוצע, אך יש שגיאות בדף" וזה מציק לעין. גיליתי שכשאר אני מסיר את השורות הללו: PHP קוד:
מה הבעיה? השורות האלו נכתבות ב head. ניסיתי להסיר שורה שורה, לא משנה מה יוצא ומה נשאר, תמיד יש שגיאות. אין שגיאות רק במידה וכל השורות האלו נמחקו. מה לא בסדר? תודה רבה. |
תלחץ על זה ויופיע לך חלון שאומר לך איפה השגיאה נמצאת. בד"כ זה משהו שטותי כמו פסיק בסוף מערך ודברים כאלה.
|
הוא כותב לי "שגיאת תחביר" בקובץ של אנליטס ובסקריפטים.
זה הקוד של הסקריפטים..מה לא בסדר בו? PHP קוד:
מה לא בסדר בתחביר? תודה. |
if(searchb.length < 1)
אה? |
ציטוט:
PHP קוד:
|
אני יודע למה הוא התכוון, לא הבנתי איך זה הגיע לקוד.
|
ציטוט:
כנראה אתר כלשהו נתן להעתיק קוד מוכן כזה והעורך של אותו אתר החליף את התווים לא כשורה. |
לא חבר'ה, זו לא הבעיה!
כל הזמן היה שם >. בולידציה היה כתוב שאנ אמור להחליף את זה. עכשיו החזרתי, עדיין שגיאת תחביר בדף. הורדתי את האנליטקס, נשארה שגיאת תחביר רק בקוד הזה. הנה הקוד: PHP קוד:
פרטי שגיאה בדף אינטרנט סוכן משתמש: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2; Tablet PC 2.0) חותמת זמן: Fri, 11 Mar 2011 13:11:56 UTC הודעה: שגיאת תחביר שורה: 1 תו: 1 קוד: 0 URI: http://************/scripts.js מה לא בסדר? תודה! |
הסיבה היא שאתה פותח תגית html בתוך קובץ javascript מסיבה לא ברורה.
|
יצאתי הבן אדם הכי טמבל שיש.
העברתי את זה לקובץ JS חיצוני ושכחתי למחוק. תודה, תודה. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ