![]() |
מכירת שטחי פרסום וקישורים מאתר ענק.
שלום וברכה גולשי הוסטס היקרים,
אני יאיר - בעל קהילת הפורומים רילייב (www.ReaLive.co.il). האתר קיים למעלה משנתיים, הדומיין מקודם במשך למעלה מ-7 שנים. באתר למעלה מ-23,000 דפי / נושאי תוכן שונים, 15,000 משתמשים, 350,000 הודעות, והנתון החשוב ביותר - 8,000 כניסות ייחודיות בממוצע ביום. אני מתחיל משבוע הבא קמפיין תוכן שימנף את האתר תוך חצי שנה ללמעלה מ-100,000 כניסות ייחודיות ביום, כך שהטיימינג כרגע מבחינת קניית שטח פרסום או קישור משתלם עוד יותר. כל המעוניין לקנות שטח פרסום (שטחי הפרסום האפשריים: ראש הדף, תחתית הדף, בין תגובות בנושאים בפורומים - המחירים משתנים לפי השטח), או הוצאת קישור לצורכי קידום - ניתן ליצור איתי קשר בפרטים הבאים ולקבל פרטים נוספים כולל מחירים: יאיר קדרי * פלאפון: 0502-054126 * אימייל ומסנג'ר: kadaryair@gmail.com * פייסבוק: Yair Kadary ~ למעוניינים ברכישה לטווח זמן ארוך ותשלום מראש - הנחות משמעותיות. בברכת שבת שלום, יאיר קדרי - בעל קהילת הפורומים רילייב. |
נוצר קשר
|
אנשים המעוניינים יכולים ליצור עימי קשר גם בהודעה פרטית פה בפורום.
ניתן לשאול גם שאלות פה בנושא. תודה ושבת שלום. |
אפשר מחירים?
אפשר החלפת קישורים? צור קשר בפרטי תודה. |
נוצר קשר.
|
במידה ואתה מעוניין בשת״פ צור קשר
|
שלח מחירים בהודעה פרטית
|
נוצר קשר.
אלעד, על איזה שיתוף פעולה מדובר? שלח אליי מייל ל-kadaryair@gmail.com שבוע טוב |
אני לא מאמין לזה.
בטח אתה עוד אחד מאלה שאומרים שיהיה להם 200 אלף כניסות ביום ורוצה 3 אלף ש''ח בחודש עוד לפני שיש לך 2000 כניסות ביום ורוצה לתת לאנשים ''הזדמנות'' ניסיון יפה.. |
יש איזה שהיא שגיאה באתר
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ