![]() |
מכירת עיצוב מתוכנת של פיירסטייל
שלום לכולם,
לאחרונה לקוח שלח לי עיצוב שהוא רכש מ"פיירסטייל" וביקש שאני אתכנת. סגרנו על 100 ש"ח ותכנתתי. בסוף העסקה בוטלה למרות שאני קיימתי את חלקי. העיצוב חתוך בדיוק של פיקסל ומתאים לכל הדפדפנים. מדובר בעיצוב הנ"ל: http://firestyle.net/images/pics/SmartHosting.jpg מי שמעוניין בעיצוב המתוכנת המחיר הינו 100 ש"ח על התכנות + 15 ש"ח על הרישיון שאני צריך לרכוש מ"פיירסטייל". הקנייה היא קנייה מיידית. אתם מעבירים מקדמה של 50 ש"ח, אני מעביר את הקבצים ואז אתם מעבירים את שאר התשלום(65 ש"ח). פרטים ליצירת קשר בחתימה. (לצערי היום נאבד לי הפלאפון ולכן לא תוכלו ליצור איתי קשר טלפונית לעת עתה.) |
בהצלחה לירן :) מומלץ מאוד
|
מקדמה, חח.
אפשר לחשוב שמדובר בסכומים של אלפים... יש את המוצר והכל, אז תעלה לאינטרנט, וששלחו תכסף שלח, מה זה השטויות האלו מקדמה, אתה בסה"כ ילד. |
ציטוט:
סתם שתדע, גודלים לא רק מדברים גדולים אלא גם מדברים קטנים ככה שלא משנה אם הסכום הוא 10 ש"ח או 1000 ש"ח (כמובן שהגזמתי כאן...). ובבקשה, מי שלא מעוניין שלא יגיב סתם. |
ציטוט:
זכותו לקחת מקדמה שתתן לו ביטחון כשהוא מראה את המוצר לפני אותו לקוח על מנת שלא יקרה אותו מקרה שקרה לו עם אותו חברה שעשה בשבילה את התיכנות. בהצלחה במכירה. |
ציטוט:
|
עיצוב חביב ביותר, מפגין רצינות.
הצעה אישית שלי-תדאג לקבל את כל הסכום כבר בהתחלה. |
בהצלחה ! ;-)
|
בהצלחה.....
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ