![]() |
בקושי משיג רווחים!
האתר שלי הוא www.sdarot.net
האתר מתעדכן מידי יום, וכל יום מס' המשתמשים גדל.(לפני חצי חודש לא עברתי את ה200 ביום.) יש בו כ1500 משתמשים ביום בנתיים. אני משתמש בסקינדו ומלידים אני לא הרווחתי שקל עד עכשיו! למרות שיש כ10 לחיצות ביום, ובימים טובים גם 20. יש לי מעל ל130 קליקים כבר בסה"כ! הכסף היחיד שלי הוא מפרסומות שאני מרוויח מקליק שזה 0.3 שקל ללחיצה והפרסומות כמעט ולא מופיעות אז גם אין מהן הרבה רווח. איך אני אמור לעלות את הרווחים?! יש לי תנועה, יש לי קליקים, אבל אין לי רווחים! אולי יש תוכנית שותפים אחרת שמשלמת יותר טוב לקליק? אולי אני צריך לבחור טוב יותר את הפרסומות? (עצות יעזרו) אולי אני לא שם את הפרסומות במקומות הנכונים? (שוב.. עצות יעזרו) תודה מראש! |
תראה איזה פרסומות מופיעות אצלך, אין סיבה שאדם שרוצה לראות צפייה ישירה ילחץ עליהם ויקנה את מה שמוצע שם.
יש לך פרסומות של מועדון יאכטות, חברת רפואה, קייטרינג וכו'. זה ממש אבל ממש לא רלוונטי לאתר צפייה ישירה שהגולשים בו הם בד"כ ילדים. תנסה את קליקוסמדיה לפי מה שאני יודע הפרסומות שלהם יותר מותאמות לנוער או שתסנן את הפרסומות בסקינדו ותשאיר אצלך רק מה שילדים יקנו (בד"כ זה שירותי SMS) |
דעתי האישית :
אתה לא מכניס את הפרסומות כמו שצריך לאתר , תנסה להכניס אפילו פופ-אפ ועוד מספר מקומות לבאנרים . |
ציטוט:
איזה מקומות היית ממליץ? ארז- איזה פרסומות כן רלוונטיות? יש משחקים, ויש קולנוע וטלוויזיה שלדעתי רלוונטיות, מה עוד לדעתך? |
ציטוט:
הפרסומות שיש לך כרגע באתר די מתאימים לתוכן האתר , לגבי המיקומים שוב הייתי מנסה להכניס פופ-אפ לשבוע ניסיון כי אני אישית עושה את זה ויש לי פחות כניסות ממך ויש לי 1-2 לידים פר יום. ותוכל גם להשים באנר שעוקב אחריך בדף בצד ימין או שמאל . יום טוב. |
האתר מאוד נחמד, אבל הפרסומות לא ממוקדות ולא ממוקמות נכון.
תנסה לשחק איתם בלי "לאנוס" את מראה האתר, ותמצא את הדרך בה הפרסומות יכניסו יותר. |
ציטוט:
ופופאפ אולי מפריע קצת לגולש אבל הוא מניב הרבה יותר רווחים ובסטטיסטיקה אני רואה שרוב הגולשים הם מופנים (מגוגל ואתרים אחרים), אז זה לא משנה לך אם הגולש אהב את האתר או לא, העיקר שהוא נשאר לראות את הסרט ופופאפ זה לא מה שיפריע לו |
לפי דעתי כדי לראות רווחים מהאתר שלך אתה צריך לקדם אותו יותר למה מה 200 כניסות זה כלום אחי אתה צריך לפחות להגיע ל5000 כדי לראות תוצאות
|
ציטוט:
|
וואי איזה מעצבן!
בשבוע האחרון שיניתי את הפרסומות לפרסומות של טריויה ומשחקים וכו'.. כאלה שבני נוער ילחצו עליהם. בקיצור יש לי 108 קליקים וליד אחד קטן של 3 שקל- שזה ממש לא רציני. אתמול היה לי 35 קליקים ו0 לידים!! אני כבר לא יודע מה לעשות! עם גוגל הייתי מרוויח על אתמול 10 דולר בקלות! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ