![]() |
מכירה | FreeLimits
למכירה האתר http://freelimits.net/
לפרטים והצעות אפשר לפנות : סקייפ - mcm1200 מסנגר - mcm1200@gmail.com |
80 בלי הדומיין , יום טוב.
|
ציטוט:
ההצעה הכי נמוכה שקיבלתי כרגע חחח . לכל מי שמעוניין לשמוע פרטים על המערכת עצמה או התוספת שאפשר להוסיף למערכת ..שיפנה בפרטי! |
מה ההצעה הכי גבוהה שנוכל להתחרות ,
ותביא הוחכה להצעה . |
תאשר במסנג'ר, לדעתי אני יכול להפיק מהאתר הזה את המיטב.
|
ציטוט:
ותחשוב חשיבה נורמלית 80 שקל ?נשמע כאילו האתר נבנה בHTML . קיצר אני לא מחפש תגובות! מי שרוצה שיציע בפרטי או אם מישהו מעוניין לעוד פרטים אפשר גם בפרטי! |
אני לא רואה באתר שלך משהו שכ"כ מיוחד ,
ואני מאמין שאם הם יוסיפו אפקצ'ה לאתר שלהם (unlimet) לא תוכל בכלל להשתמש במערכת. אז לסיכום זה די בולשיט לא מוצלח , אני לא בא להרוס את המכירה , תביא לי מחיר שאני אדע את הטווח ונראה אם אני מעוניין. |
ציטוט:
ואתה כן בא להרוס את המכירה כי מה שאתה רושם פשוט דפוק , אתה אפילו לא יודע איך המערכת פועלת! |
תתפלא שלא קשה להבין ,
ואתה התחמקת ממה שאמרתי בנוגע לאפקצ'ה , אני מאמין שבעל האתר יוסיף את זה רק בגלל אתרים כמוך, ויש סיכוי לא רע שבגלל זה אפילו אתה מוכר את האתר. חבל שאנשים פה יפסידו סתם כספים. |
ציטוט:
הקיצר מי שרוצה פרטים בדיוק איך המערכת פועלת שיצור קשר בסקייפ או במסנגר! ואני חייב לציין שאתה באמת מחפש להרוס מכירה במיוחד אחרי התגובה הדפוקה שלך, ואם אתה כזהנ חכם תרשום איך "אפקצ'ה " שלהם יחסום לי את האתר תשובה מפורטת ואז תראה איך אני מוציא אותך אדיוט יותר ממה שאתה מגייב כל שנייה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ