![]() |
[מכירה] פרסום באתר צ'אט בוק
www.chatbook.co.il
מדובר בצ'אט שנשען על הפייסבוק באמצעות זיהוי המשתמש, גולשי הצאט בוק יכולים לדבר בזה אחד עם השני במצלמה או בטקסט ואני שמעתי על כאלה שאפילו נפגשו במציאות דרך הצ'אט בוק. האתר נוסד בפברואר 2011, מאז לאתר נכנסו כ- 41 אלף משתמשים בפייסבוק שונים (לא גולשים). רוב המשתמשים הם בני נוער אך יש קבוצות זעירות של מבוגרים יותר ואף בני 40 + כיום האתר נהנה מאלף משתמשים פעילים מידי יום אך בזמן החופש הגדול היו כ- 3000 משתמשים שגלשו ביום. זמן הממוצע של השהייה באתר הוא בערך 5 דקות (שזה המון, יש לזכור שזה ממוצע) בשורה התחתונה מדובר באתר מאוד מאוד מצליח בקרב בני הנוער והם מתמכרים לזה ושוהים באתר זמן שמגיע להמון שעות ביממה. אם אתם מעוניינים לפרסם אצלי, צרו קשר באמצעות ה"פ או המסן שלי: avivmas@gmail.com (מחירי העסקות החל מ 450 ש"ח, המחיר יהיה בסופו של דבר בהתאם להסכם בינינו וסוג הפרסומת וכו'...) תודה :-) |
מישהו מעוניין? אולי יש לכם שאלות כלשהם?
כמו כן האתר למי שיציע סכום ריאלי למכירה. |
ציטוט:
|
בכמה אתה מוכר? ומה ההכנסות וההוצאות החודשיות?
אשמח לקבל את הפרטים בהודעה פרטית |
מעניין רשום לי
המערכת מצאה לנכון שאתה עלול להוות סכנה למשתמשים ולכן לא תוכל לגלוש בצ'אט. :\ יכול להיות שאני אנס ואני לא יודע? |
ציטוט:
ד"א רעיון מאוד חזק לדעתי, בהצלחה רבה ואם אתה מעוניין למכור את האתר \ המערכת, אשמח למחיר בפרטי. שנה טובה. |
תודה, אשמח לעוד תגובות.
אגב המחיר המינימאלי למכירת כל האתר הינו 12,000 שקלים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ