![]() |
למיזם אינטרנטי ענק עם פוטנציאל לאלפי שקלים בחודש דרוש שותף או רוכש
המיזם הזה הוא אתר מוזיקה, אפליקציית מוזיקה לאייפון, לאייפד לאנדרויד ולפייסבוק.
המטרה שלי פה היא למצוא שותף או רוכש שיעזור עם הזנקת הפרוייקט הענקי הזה למעלה. פרטים: האתר. - האתר כולו בנוי על ajax זאת אומרת שמשתמש לוחץ על פליי הוא יכול גם לדפדף באתר בחופשיות והנגן לא יפסיק לנגן. - האתר כולו בנוי על ידי זאת אומרת שלמעט jQuery אין באתר Frameworks וכדומה הוא כולו בנוי על ספריות php שפותחו במיוחד בשבילו (שזה דבר טוב האתר יהיה מהיר יותר). - לאתר יש מערכת CMS מתקדמת שבנוייה כמובן במיוחד בשבילו. ובה אפשרויות ופיצ'רים ללא סוף. - באתר אין רק שירים יש גם קליפים ואלבומים. - אינטגרצייה מההתחלה עם פייסבוק. - האתר הוא המהיר מבין 20 האתרים הגדולים בארץ נבדק עם google pagespeed. אפשרויות למשתמש - מההתחלה עם האתר הזה חשבתי רק על משתמשים. - משתמשים יכולים להתחבר לאתר רק באמצעות פייסבוק. - בכל דף זמר יש כפתור "עדכן אותי" כל שיר, אלבום, קליפ חדש יישלח לינק ישירות למייל, או לקיר של המשתמש בפייסבוק . - יש עוד. אייפון, אייפד - באייפון ובאייפד כשמשתמש ייכנס לאתר במקום האתר הוא יכוון אל האפליקצייה, שחיה בשרת. האפליקצייה נראית ומתפקדת בדיוק כמו כל אפליקצייה אחרת שקיימת באייפון או באייפד. אנדרואיד - באנדרויד כשהמשתמש ייכנס אל האתר הוא ייכוון אל האפליקצייה של אנדרוייד שגם היא נמצאת על השרת, וגם האפליקצייה הזו נראית ומתפקדת בדיו כמו כל אפליקציית אנדרואיד אחרת. פייסבוק - האפליקצייה בפייסבוק, היא גרסה מוקטנת ויפה של האתר, גם היא בנויה כולה על ajax כדי שהנגן תמיד יישאר ב DOM ולא יפסיק לנגן. דרישות משותף - יידע עמוק בתכנות / עיצוב, יכולות כספיות להשקיע בייחד איתי שנעשה את Spotify הישראלי הראשון. - אם השותף פחות מתכנת ויותר מעצב, אז יידע עמוק ב css והוא חייב להיות פרפקציוניסט בכל מה שקשור לפיקסלים ולהבדלים בין דפדפנים. - השותף ייקבל 48% רק אם יש לו כמה עבודות להראות לי אז אני ייצרף אותו מיידית, אני יעשה לו ראיון קצר הוא ייראה לי עבודות שעשה, ונחתום על חוזה. - אם אתה רוכש אז אתה איש עסקים אז אני לא צריך להגיד לך שכפתור download קטן למשתמשים רשומים והתשלום שהם יעשו דרך הפלאפון שלהם יכול לעשות המון כסף. לגבי רוכשים פוטנציאלים - המחיר הוא 8,000 ש"ח על הכל כולל הכל, ותקבל 80% כמה דברים לגבי הקוד - לאתר בניתי במיוחד בשבילו 4 פלאגינים ל jQuery ולא פרסמתי אותם אז תמצאו אותם רק שם. - האתר כולו בנוי על php oop עם הרבה תגובות בתוך הקוד כך שאם אתה רוכש אתה לא תצטרך אותי. הכל מוכן. למידע נוסף תמונות וכד' אימייל : parpardromi@gmail.com מסנג'ר: parpardromi@gmail.com תמונה של דף זמר, שתראו על איזה רמה אני מדבר ( יש כאלה שחושבים שבגלל שאני משתמש חדש, זה אומר שאני ילד סקריפטים). http://imageshack.us/photo/my-images...1014at102.png/ האתר הוא לא פיראטי, ולא יהיה תודה ויום טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מספק פה מערכת שלמה, עם פוטנציאל לעשות המון כסף, לא אמרתי שאני יחתום על חוזים וישלם בשבילך לבעלי המאסטר או לאקום. שוב לאלו שלא הבינו, הסיבה שאני צריך שותף עם כסף, או רוכש היא כי אין לי זמן לעבור על השירים לברר מי בעלי המאסטר ואין לי כסף לשלם להם ( זה לא שאני יודע כמה הם יבקשו ). כנס לדיסי אני רואה שהוא עדיין לא פשט רגל, להפך הוא פורח, ולעומת המערכת שאני מספק פה, יש לו אתר נכה (בלי לזלזל). |
לפי קריאה נראה פרוייקט מרשים , לפי התמונה שהבאת אני לא רואה את הרמה שאתה מדבר ולא יכול להבין אותה , מדובר בדף פשוט מאוד שמציג כרגע שירים.
כדי לתת אינפורמציה מתאימה על הפרוייקט תהיה חייב להציג דמו מלא וכו. בהצלחה. |
ציטוט:
תודה על הביקורת לגבי הדף, זה נראה פשוט כן אבל זה לא, אני יעלה תמונה שמראה יותר. |
שלח לי בקשה פרטים בפרטי
|
אז מה שאתה מציע זה בעצם לפתוח אתר שהוא סוג של iTunes למעשה תקן אותי אם אני טועה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ