![]() |
דרוש מקודד לקידוד אתר לעסק
שלום לכולם,
אני מחפש מקודד לעבודה באופן קבוע, כרגע יש עבודה מיידית לקידוד אתר לעסק. האתר כולל 3 עמודים. עמוד ראשי + 2 עמודי משנה כאשר העמודי משנה דיי דומים במבנה. את האתר יש לקודד ב2 גרסאות - עברית + אנגלית. יש לי תמונות לשלוח כדי שתבינו את הדוגמא. אשמח לקבל הצעות \ הערכות \ טווחי מחירים עבודות לדוגמא ודרכי יצירת קשר תודה |
שלום רב,
אשמח לבצע בשבילך את העבודה אשמח אם תיצור איתי קשר, שבת שלום ! ben.bokra - skype huri-r@inter.net.il - msn 0509640507 - phone - זמין מהשעה 10 עבודות ינתנו בפרטי |
הוספתי אותך למסנג'ר.. ממתין לאישור
|
מסן - alonelk@hotmail.com
|
שלום,
אתה מוזמן ליצור קשר לקבלת הצעת מחיר. נייד- 0542464644 (עדיף). מייל- sales@viewp.net המשך שבוע טוב, מתן. |
שלום רב,
נשמח לעמוד לרשותך תוכל ליצור קשר במייל tzach@rotem4u.co.il תוכל לבקר באתר שלנו ולהתרשם, המשך יום טוב, צח, Direct Slice חיתוך וקידוד אתרים |
קיבלתם מיילים ממתין לתגובה.
תודה |
שלום רב,
אם אתה מנויין בקידוד מקצועי תכנות או כל דבר שקשור לאתרים דבר איתי eyal007levin סקייפ eyal007levin@gmail.com מסן המשך יום טוב |
שלום
אתה מוזמן לשלוח לי ה"פ עם העיצוב ואני אתן לך הצעת מחיר מסודרת תודה ויום טוב :) |
שלום
כמו שכבר דיברנו אשמח לספק לך שירות קידוד מקצועי אמין ואיכותי לאתרך אתה מוזמן לראות את העבודה החדשה שלנו בפרטי (כמובן שיש שם כמה שיפוצים קלים שאנו עורכים אונליין) שיהיה בהצלחה אליאור |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ