![]() |
למכירה | עיצוב אתר דילים יומי {שווה}
למכירה עיצוב לאתר מכירות / דילים יומי
חברת GLOBAL S חברה המתמחה בשירות עיצוב גרפי , מיתוג עסקים ,תכנות והקמת מערכות מציעה לכם להקים אתר דילים יומי מתחדש בדומה ל - BUY 2 העיצוב הוכן לפני כחודש וחצי ל - 2 לקוחות שלא היו רציניים וכל פעם מצאו תירוץ אחר כדי לעכב את העסקה היום אני מציע את העיצוב למכירה העיצוב כולל עמוד ראשי + עמוד משני + קידוד של העיצוב הקידוד הינו לפי התקן העולמי W3C , תואם לכל הדפדפנים והרזולוציות , ומתממשק למנועי החיפוש בצורה הטובה ביותר לקבלת הצעת מחיר אטרקטיבית ולצפייה בעיצוב נא לשלוח הודעה פרטית בלבד ניתן לרכוש מערכת מותאמת אישית בתוספת תשלום |
שלח לי בפרטי , תודה .
|
ציטוט:
|
שלח לי לינק לראות את העיצוב, תוכל להלביש אותה גם על מערכת? במידה וכן אולי נוכל להסתדר בקשר למה שדיברת איתי בפרטי.
עידן |
ציטוט:
אך העיצוב הזה ספציפי למכירה בלבד , על העיצוב הושקעו יותר מדיי שעות עבודה ומחשבה בניגוד לכל עיצוב אחר כמובן שאוכל לעשות לך עליו מחיר בברכה אליאור |
מומלץ נראה לי שתפרסם תמונה של מה שאתה מוכר לא?
מכל השיחות שלי איתך הבנתי שאתה יותר מדי חסוי בשביל להיות חברה \ עסק. זה לא ממש יעזור לך להתקדם ואני אומר לך את זה ממש בגישה חיובית וטיפ ולא חלילה לפגוע. בהצלחה! |
תודה
אך אני לא חסויי בעיצוב הזה ספציפית אני בודק את אותם קוכשים פוטנציאלים לפני בגלל כמה סיבות אשיות אם תרצה הסבר ולראות גם תעיצוב אתה מוזמן אליי למסנגר או לסקייפ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ