![]() |
מכירה | פורום הורדות DownMy.net
שלום ,
אני מעוניין למכור את פורום ההורדות דאון מי נט כתובת : http://www.DownMy.net/ מה אתם מקבלים ? - עיצוב ( כולל הכל , PSD ) - תכנות , הכל כולל מסד , קבצים הכל .. - דומיין שם קליט ויפה - קידום , האתר בעל PR1 ומקודם בגוגל , רוב הכניסות מגוגל . - אחסון ( מי שממש צריך .. ) בקיצור - הכל כולל הכל . מי שמעוניין שנדון על מחיר יכול ליצור איתי קשר בטלפון : 0542316175 או בסקייפ david2levy או בהודעה פרטית ( כרגע יש מישהו שמעוניין אבל כל יום הוא אומר לי מחר , מחרותיים .. ואני צריך כסף די מהר.. ) * אני מוכר את האתר מ 2 סיבות , 1. אין לי זמן אני מסיים מאוחר ללמוד ויש לי עומס 2. אני צריך כסף דיי מהר .. מחכה ליצרות קשר . |
יצרתי קשר בנייד זה לא מה שאני מחפש,תודה רבה ובהצלחה!
|
1. האתר עובד .
2. האתר 100 אחוז עברית שפה נקייה 3. אחריות ? תתאר לי מה זאת אומרת אחריות 4. מערכת IPB 2.0 קוד פתוח , עם המון שינויים שלי ומודים , אבטחה יש שלי ( בסיסית + ) שלא צריך יותר מזה זה מערכת לא פריצה . 5. אני מביא לך את החשבון ותשנה לו איימל וסיסמא ומה שאתה רוצה תעשה בו עוד משהו ? אתה מוזמן לדבר איתי בט''ל : 0542316175 |
1. אתה מעדכן הורדות?
2. מאיפה אתה לוקח את ההורדות? 3. מה המחיר שאתה דורש? 4. כמה כניסות יש לך לפורום? 5. מה הרווחים שלך מהפורום? |
אני עכשיו שולח לך בפרטי הכל ..
|
בהצלחה,אדם אמין מאוד.
|
תודה רבה , עוד ?
|
אשמח לפרטים בפרטי
|
שלחתי לך ה''פ מחכה להודעה בחזרה.
|
עוד אנשים .. :/
|