![]() |
מחפש מחשב נייד .
שלום ,
אני מתלבט כבר הרבה זמן איזה מחשב נייד לקנות , שמעתי שיש מחשבים עם זיכרון SSD שעולים ב3-4 שניות . אני מחפש מחשב שישמש אותי לעבודה "משרדית" לרוב , אולי מעט סרטים . אגיד לכם מה אני מחפש במחשב ותנסו להתאים לי מחשבים אשמח לקבל שם ומחיר של מחשב. טווח מחירים 3000 - 6000 ש"ח . מחשב מהיר , מאוד. קל, דק בעל עיצוב יפה. אפשרות שיהיה משולב בגימיק נחמד ( לדוגמא נעילה עם אצבע ) . תודה מראש ! |
ציטוט:
אתה הולך להתנייד איתו? מה הגודל מסך שאתה רוצה? כשאתה בבית אתה תעבוד עם מסך חיצוני או על המסך המוכלל? בקיצור, תפרט יותר כי נתתה דרישות מאוד מאוד כלליות... |
להתנייד - כן .
גודל מסך 13.3 + אשתמש במסך שלו . |
היי
קניתי מחשב lenovo מסדרת ideapad, העיצוב דק ויפה והמחירים מאוד נוחים. במקרה שלי קניתי אחד ב 2000 , אבל יש גם יותר טובים במחירים גבוהים יותר.. בקיצור מרוצה =] http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/c...8B20D96BBB1281 מה שקניתי זה מסדרת ה U שהמאפיין שלהם הוא Thin, light and stylish .. בקיצור ממליץ .. שבוע טוב |
בשביל השטויות של הנעילת אצבע וכל הגימיקים קח hp pavilion dv7 זה עונה על כל הקריטריונים(יכול להיות שיש גם דגמים עם SSD, באמת כל כך חשוב לך לחכות עוד 10 שניות בשביל שהמחשב יידלק?)
|
זה באמת טווח מחירים לא קטן ואפשר להביא פה לפחות 100 דוגמאות.
השאלה מה אתה מחפש, לחסוך בכסף או איכות? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ