![]() |
העלאת קבצים גדולים?
שלום.
יש לי פינה באתר שאני נותן הורדה של מספר תוכנות בשוק..תכונות חינמיות..אבל יש כאלה שמגיעות גם ל 400 מ"ב.. יש לי איחסון בhostgator וניסיתי להעלות עכשיו דרך ftp קובץ של כמעט 400 ומשום מה רק 156 עברו..בכל אופן אני מנסה כרגע שוב אבל נראה לי שזה לא יצליח. יש חברה שכן מאפשרת? איך אני יכול לאחסן קבצים ולקשר אליהם? בצורה מקצועית. הדרך הזולה כמובן..אם אין, אז איזו חברה כן מאפשרת העלאת קבצים של 400 מ"ב בערך? bluehost? תודה רבה! |
הם אמורים לאפשר לך להעלות גם קבצים גדולים.
הבעיה היא שבגלל שהם מעמיסים יחסית הרבה אתרים (עם שטח דיסק בלתי מוגבל כמעט) על אותם השרתים, אז הם עמוסים יחסית. אם תנסה מספר פעמים בסוף אתה אמור להצליח. |
תוכל להשתמש בשירותי ענן חיצונים
כמו megaupload או שרותים דומה בארץ במקום לנצל את שטח האחסון שיש לך על שרת בשביל קבצים ענקים |
בדרך כלל תוכנות כאלה אפשר להוריד ישירות מאתר הרישמי שלהם, למה שלא תקשר לשם פשוט?
|
בגלל ששטח אחסון ללא הגבלה, והקבצים עבור אתר ולא שמירת קבצים גדולים ,הם מגבילים בעליית קובץ בגודל דרך FTP וגם דרך WEB.
עבור סוג של הקבצים שלך ממליץ להשתמש בשרת וירטואלי, כאשר יש לך שליטה מלאה על הגבלות בשרת. |
שרת וירטואלי? מה זאת אומרת? כמו wamp?
|
ציטוט:
הוא התכוון אל שרת VPS .. |winky| http://www.virtual-server.co.il/%D7%...C%D7%99%20(VPS) |
אם יש לך פורום גדול אולי יש אפקרות לעשות שת"פ קטן :)
שלח לי פרטים בהודעה פרטית |
שלח מייל למנהל השרת שלך. הם אמורים לספק לך מענה אם הם התחייבו למשהו.
או לחילופין, כמו שהציעו למעלה.. השתמש בשירות קיים להעלאת קבצים כמו fileflyer, megaupload, rapidshare… |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ