![]() |
מיון לפי מספר?
שלום.
נגיד יש לי ככה: abc 1.3.4.5 abc 1.00 abc 1.2.00 abc 4.0 abc 5.6.7.0 abc.1.2.1 abc 0.1.3 ואני רוצה שזה יופיע מהמספר הכי גבוה כלומר abc 5.6.7.0 יהיה ראשון ואז בסדר יורד עד abc 0.1.3. איזו פונקציה ב php עושה זאת? תודה! |
לא ממש מובן על מה בדיוק מדובר כאן, בכל אופן אני מניח שהעמוד הזה יכול לעזור לך -
http://php.net/manual/en/array.sorting.php אתה יכול להכניס את הערכים שהבאת כאן לצורה שתתאים לאחת מן הפונקציות האלו ותספק את התוצאה הרצויה? מדובר במערך כמו שבטח שמת לב. |
תראה, אני שולף ממסד את הנתונים הבאים:
abc 1.3.4.5 abc 1.00 abc 1.2.00 abc 4.0 abc 5.6.7.0 abc.1.2.1 abc 0.1.3 כמו שאתה שם לב, כולם אותה שם אבל המספרים שונים. אני רוצה להציג את זה מהמספר הגבוה לנמוך. איך אני יכול לעשות את זה? אחרי השליפה? בעת השליפה? לא מצאתי משהו בדף ההוא.. אשמח לעזרה, תודה. |
ציטוט:
אם כן, אתה יכול להשתמש בפונקציות explode להוצאת המספרים, זה במידה והמספר הוא בסוף המשפט. במידה ולא תצטרך לעבור שורה שורה, לבנות מערך שהמפתח הוא המספר ואז למיין אותם עם הפונקציות מיון. |
אני יקל עליכם, זה אתר של תוכנות חינמיות אז מין הסצם המספר הוא אחרי השם, נגיד: winrar 2.1.3
איך אסדר את זה לפי סדר שהגרסא הכי חדשה היא עליונה והכי ישנה היא למטה, תודה. |
כפתרון יעיל ופשוט תנסה לממש את זה עם ORDER BY x DESC כאשר x הוא שם השדה שבו נשמר הנתון הזה.
|
ציטוט:
PHP קוד:
בהצלחה. |
אוקיי, רק איך אני מכניס את הנתונים למערך הזה?
לא כל כך הבנתי..תודה!! |
לא חובה שמס' הגרסה יהיה בשדה משלו כל עוד ה- prefix בכולם זהה.
ז"א שאם בכולם יש משהו בסגנון הזה: WinRar 1 WinRar 2 WinRar 3 WinRar 4 וכו'.. זה יעבוד בסדר גמור. פשוט תנסה ותראה איזה תוצאה אתה מקבל, אין לך מה להפסיד מקסימום לא תקבל את התוצאה הרצויה תחזיר למצב הקודם. |
ציטוט:
והכי חשוב, כמו שאמר פה מעליי xPerfection, צריך להיות עקבי במבנה. אם אתה רואה שאין עקביות צריך לעשות התאמות מינוריות. מחכה לעדכונים נוספים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ