![]() |
ביקורת על הוסטריק - גיא,אני מודה לך...
טוב,הבאתי כבר בהוסטס הישן ביקורת,אבל..זה היה בתקופה שהתאכסנתי..ומכיוון שביום שני (אתמול) הסתיים לי זמן האכסון אצל גיא,
החלטתי לכתוב ביקורת על כל שמונת החודשים (בקירוב..בערך פחות שבוע)...אצל גיא... אז ככה...אני יספר את כל הסיפור מההתחלה עד הסוף.. הקדמה: זה התחיל כשפתחתי את חברת האכסון SBSIL למי שהכיר (זמן עבר..סגרתי,עומס לימודים,המלצה..מגמת פיסיקה ו5 יח"ל מת' וחברת אכסון לא עובדים ביחד)..הייתי אצל חברה מסויימת אני לא יגיד את שמה כי הוא לא חשוב לביקורת זו...לאחר זמן מה..מנהל החברה החליט לעבור שרת לווינדווס... היו בעיות מכאן ועד עולם עם המסדים והקבצים ומה שלא תרצו...סבלתי קשות מלקוחות שהתלוננו וכו'...אז אמרתי,"שי תפוס את עצמך בידיים כמה שיותר מהר",אז פתחתי בהוסטס הודעה של מחפש ריסלר X וY ודומיין BIZ... חיפשתי אצל הרבה חברות לא כ"כ התעניינתי,חלק בגלל המחיר חלק בגלל האנשים שראיתי את ההתנהגות שלהם בהוסטס..ואז פנה אליי..בחור צעיר (שאז..חשבתי שהוא בן איזה 20 אבל מסתבר שהוא בגיל שלי) שקוראים לו גיא שליידר...הוא דיבר איתי בגובה העיניים והציע לי את הריסלר (אז זה היה איזה ג'יגה וחצי) + הדומיין במחיר X (אני שומר את זכות השתיקה..אל תחשבו שזה מחיר גבוה..זה פי 2 ממה שמוכרים היום אבל אז זה היה יחסית זול)...אמרתי,וואלה...נלך על זה..חברה עם co.il רצינית וכו'... האכסון אצל גיא: מהרגע שנחתתי בשרת היה לי שקט בראש.....אבל מזה שקט אף לקוח לא טרטר אותי ואף אחד לא היה עושה בעיות כי השרת עבד בתפקוד מדהים. התשלום הזה היה לחודש...ואחרי חודש,דיברתי עם עידו (השותף שלי לשעבר וחבר טוב בחיים..;) ) והחלטנו להשאר דיברתי עם גיא להצעת מחיר והגדלת הריסלר והוא הביא לי דיל..וואחד דיל..הלכתי על זה..בזמן שהייתי גיא שידרג את זיכרון השרת כדי שנהנה יותר מביצועי השרת ואני כבר הייתי בשמיים מרוב שהשרת עבד טוב....פעם ב-כמה זמן היו התקפות (מה לעשות,אף אחד לא חסין,וזה לא תלוי באף גורם)....איך ששמתי את האצבע על העכבר של המחשב ראיתי את האווי של גיא "עסוק,לא להפריע"(או משהו בסגנון) הבנתי שהוא כבר עובד על זה....ותמיד,תמיד שהייתה תקלה/התקפה לא משנה מה,הוא סידר אותה...בלי פשרות ובלי הנחות. לאחר 3 החודשים האלה,החלטתי להמשיך את האכסון אצל גיא לעוד 3 חודשים,עם שיפור,פאוור ריסלר..פשוט תענוג להשתמש בדברים שהוא עושה,פשוט מתכנת דגול,מה יש להגיד.וזהו,כך נגמרו 7 חודשים אצל גיא,עכשיו יבואו אנשים ויגידו "אבל אמרת 8 לא?" חכו ותקראו בהמשך.. על גיא: לאט לאט התחלתי לדבר עם גיא,גיליתי שהוא בגיל שלי והכל...ואני לאט לאט בלי לדעת שהוא מתכנת התחלתי ללמוד,ברגע שהוא שמע את זה הוא התחיל לעזור לי בדברים וכו'..(רק שתבינו איזה נשמה הוא).. התחלנו לעזור אחד לשני (אם זה הוא עוזר לי עם קודים ומגלה לי דברים שלא ידעתי בעולם התיכנות או אם זה אני מתכנת לו את העיצוב (כי גיא לא מסתדר עם הפוטושופ והסלייסים:o )).. עכשיו אני רוצה להבהיר פה משהו האכסון שלי אצל גיא נגמר ב 20 לחודש שעבר היו לי בעיות עם השרת שעברתי אליו....ונשארתי כמה זמן,אחרי שבוע שגיא לא השעה ולא עשה כלום לחשבונות שאלתי אותו......נו גיא תשעה לא נעים לי ככה להיות על השרת רק אל תמחק את הקבצים... הוא אמר לי שאין בעיות ואני יוכל להשאר לזמן שאני צריך...ובאמת,ביום שבת אחרי כמעט חודש (20 יום) עברתי שרת,קצת כואב,קצת עצוב אבל החיים צריכים להמשך :qqb007: ... אז גיא,אני מודה לך על כל ה7 ומשהו חודשים שאני אצלך..וכמובן שנמשיך לדבר! לסיכום: אם אתם מחפשים חברה על רמה עם ידע,עם איכות שרת לכו רק על גיא אני לא מוצא יותר מ2-3 חברות פה שמגיעות לרמה שלו... אז כנסו,תסתכלו תבחרו ואני מבטיח לכם שלא תצטערו... www.Hostrick.co.il החברה הכי טובה שאי פעם הייתי עליה.. |
יפה מאוד
|
יפה מאוד!
אפילו שזה כבר ידוע;) |
זה ידוע גיא באנדם זהב :).
|
את האמת אם כבר ממליצים עלי
אני מעביר את ההמלצה חזרה אליך קשה למצוא לקוחות עם ידע כמו של שי גם שהיו בעיות. ובת'כלס היו הוא שלח סמס וגילה סבלנות חייב לציין שזו אחת הביקורות היותר מחמיאות שנתקלתי בהן |
יודע :)
|
שי=]
מה שנכון נכון, (למרות שאני מנסה לחבל בו תמיד,וגיא שתדע שחיבלתי לך ברובה,אל תנסו להבין על מה אני מדבר). אני גם אצלו,והוא אחלה,דואג לשרת כמו שצריך.. |
ציטוט:
גיא,תשמור את זה לעצמך כי מגיע לך....:D |
ציטוט:
ואני הייתי בטוח שאתה משוגע :qqb003: גיא הוסטריק מומלץ.. אני גם לוקח ממנו שירותים. איל שרתים |
ידוע, גיא השמן הזה תותח, אוהב אותו מלא ,
פשוט עוזר לי בכל דבר, גם אני לקוח שלו . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ