![]() |
קניה // אתרים ומקומות פרסום(קניה כמעט מיידית)!.
שלום לכולם,
אני מחפש לקנות אתרים עם רווחים של לפחות 40$+ בחודש. חובה על האתרים להיות חוקיים בלי בעיות בעבר עם שרות הפרסומות של גוגל. חובה להעביר תמונות על רווחים חודשיים לפני קניה. תקציב של עד 2000 שקל לאתר תלוי באתר. מקומות פרסום אני מחפש לקנות פרסומות באתרים שיש בהם אחוזי הקלקות גבוהים פרסומת טקסט בלבד לא תמונה. חובה להתחייב שאין פרסומות מתחרות באותו נושא. תנו לי הצעות לגבי 1000 הקלקות בכמות זמן מוגדרת מראש(זה אומר שאם קבנו 1000 הקלקות ביומיים ולא קבלתי 1000 הקלקות מבחינתי המחיר יורד). תרשמו לי כאן דרך ליצירת קשר ופרטים על האתרים. בבקשה לא בפרטי עדיפות למספרי פלאפון. תודה. |
מה נושא האתר שאתה רוצה לפרסם? אף אחד לא יוכל לדעת כמה קליקים יהיו.
לפי דעתי יותר חכם שפשוט תציע מחיר לקליק ותגיד שמעל X קליקים תוסיך עוד Y אחוזים למשל.. |
ציטוט:
נכון לעכשיו אין נושא מיוחד שאני מחפש לפרסם בו. אני מחפש מישהו שתוך לפחות 4 ימים יכול לתת לי 1000 קליקים שישלב את הפרסומת באתר איך שהוא רוצה חוץ POPUP מבחינתי. תודה. |
*הקפצה באישור*.
אני עדיין מחפש לקנות אתרים לא קבלתי הצעות עדיין. |
כמות הקליקים תלויה במה שאתה רוצה לפרסם..
אם אתה מעוניין לפרסם משרד עורכי דין אז לצורך הדוגמה אתר הורדות לא מתאים לך, לעומת אם אתה רוצה לפרסם משחק דפדפן אז זה יהיה יותר רלוונטי.. |
ציטוט:
אם האתר שאני רוצה לפרסם פונה לקהל רחב זה לא משנה לי איזה אתרים אני מפרסם בהם. מי החליט שאתר הורדות לא יכול לפרסם עורכי דין דוגמא ממש גרוע קהל היעד של הורדות הוא רחב מגיל 12 עד גיל 50 אפילו. קהל היעד של משחקים לדוגמא הוא דיי ברור. לא משנה קיצור אני מפרסם משהו כללי שמתאים לכמעט כל האתרים. |
ציטוט:
הוא צריך להימכר במינימום 3600 לפי החישוב הרגיל. |
ציטוט:
אני לא יודע באיזה חישוב אתה משתמש אבל שנתיים באינטרנט זה המון אבל המון זמן. אני חושב בהגיון אני מצפה להתחיל להרוויח אחרי 3 חודשים וזה גם המון זמן. עכשיו בוא תהיה רציני ותגיד לי האם יש "השקעה" בטוחה בעולם האינטרנט ממה שאני למדתי לא. חברות STARTUP נמכרות במיליונים ואחרי פחות מחצי שנה החברה שקנתה כבר מחזירה כפול מההשקעה שלה. |
ציטוט:
|
בעיקרון הנוסחה למכירת אתר אינטרנט הוא השקעה + הכנסות *12.
בכל מקרה, לגבי באנרים, אם תשנה את שיטת התשלום מלפי ליד לחודש , אני יכול להציע לך מספר אופציות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ