![]() |
פרצו לכל האתרים בחשבון שלי
פרצו לכל האתרים שלי פרצו לי ל-4 אתרים שמאוחסנים שם שפועלים על מערכות שונות לגמרי
www.blix.co.il www.coders.co.il www.downloadit.me www.dudagames.com כל האתרים שלי האלה מאוחסנים שם מה אני יכול לעשות?.. |
תפנה לבעל האחסון ותשאל אותו , שיפתח לוגים וכו' ..
|
במידה וכל האתרים שלך יושבים על חשבון אחד, מספיק שאתר אחד נפרץ ומשם זה עניין של 5 דקות להפיל את שאר האתרים באותו החשבון (לא משנה איזה מערכות).
אני חושב ש "פרצו לכל האחסונים בשרת" זה קצת היסחפות, לדעתי פרצו לך לאתר אחד ומשם השחיתו את השאר. זה בעיית ה-"כל הביצים בסל אחד". בכל מקרה, תשים לפחות הודעה אחרת עד שהאתרים יחזרו, אל תתן להם במה. בהצלחה. |
ציטוט:
ציטוט:
|
זה אחסונים על אותו משתמש כנראה החדירו לאותו בעל חשבון קילוגר או משהו כזה למחשב .
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך פה טעות חמורה . עם קילוגר אפשר למשוך המון סיסמאות ובמיוחד אם הם שמורים במחשב באיזה קובץ טקסט או בעוגיות. ואגב יש עוד עשרות שיטות אך השיטה הזו היא נראת הכי רלוונטית לסיפור הזה , אגב בעל האתרים האלה נראה לי רשום לפורום הזה. |
אין כאן שום הוכחה לכך שכל המשתמשים על גבי השרת נפרצו, על פי התיאור שלך המשתמש שלך הוא היחיד שנפרץ, זה שיש בו כמה דומיינים שונים זה לא משנה זה עדיין אותו משתמש.
אחזור על מה שכתבתי באשכול אחר שהגבת בו בנושא: ציטוט:
אם אצלו הכל תקין ומה לעשות הרצפה באמת עקומה אז בסדר, אבל הוא צריך לבדוק את זה ולא לצאת בהצהרות כאלו זה יכול לפגוע בעסק בלי שום סיבה. |
לא הצהרתי שום דבר הסקנתי מסקנות.
https://twitter.com/#!/AnonMeleno זה הטוויטר של הפורץ לפי הפרסומים שלו ניתן לראות לאיזה אתר מהאתרים שלי הוא פרץ ראשון, אז כנראה בו יש את החור אבטחה: www.dudagames.com אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בנידון לתיקון חור האבטחה, ואיך יש לי אפשרות להחזיר הכל לקדמותו? הוא שם INDEX PHP שלו ושיבש לי את ה CONFIG FILE אם אני לא טועה, כל עזרה תתקבל בברכה כולל תמורה |
ציטוט:
אם כך רוב הסיכוי ששם הפירצה. תעדכן את הפלאגין\את WP |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ