הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   בניית אתר (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=95829)

avivmanor88 02-03-12 11:25

בניית אתר

בניית אתר

אתר בניית אתר תדמית, ובניית אתרים בפרט, איך העיצוב החדש ?

NoBoDy 02-03-12 11:45

נראה טוב, רק שאני לא ממש אוהב שיש טקסט כתמונות.

Elads 02-03-12 17:25

העיצוב ניראה מצויין !

visualed 02-03-12 18:52

כמה דברים שהייתי ממליץ לשים לב אליהם:

הכפתורים האפורים צריכים להיות בולטים יותר.
יש יותר מידי שטחים מתים.
וכפי שאמרו מקודם, כותרות טקסטואליות עדיפות מאשר כותרות תמונה.

:)

Agam Levi 02-03-12 19:10

תלמד על כתיבה שיווקית.
הטקסט באתר שלך מזכיר לי את כיתה א'.

אביב 02-03-12 20:17

שמסתכלים במבט ראשוני, כן זה נראה טוב אפילו מאוד.
לאחר שמתמקדים בפרטים הקטנים כמו: טופס יצירת קשר שמוביל לטופס יצירת קשר אחר [שדרך אגב לא ממש מקצועי] או העמודים הפנימיים חסרי ההשקעה והרקע שחוזר וחוזר בצורה לא נראית טובה לעין, גם מבחינת אופטימיזציה ראיתי רק כותרת H1 , הייתי ממליץ להפוך את התמונות לטקסטים ולהכניס לכותרות H2 ולהוסיף תגי META [ נ.ב תגי מתי הם SELF-CLOSE, תתקן]
בהצלחה ! :)

Agam Levi 02-03-12 21:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Aviv.Hazor (פרסם 837077)
שמסתכלים במבט ראשוני, כן זה נראה טוב אפילו מאוד.
לאחר שמתמקדים בפרטים הקטנים כמו: טופס יצירת קשר שמוביל לטופס יצירת קשר אחר [שדרך אגב לא ממש מקצועי] או העמודים הפנימיים חסרי ההשקעה והרקע שחוזר וחוזר בצורה לא נראית טובה לעין, גם מבחינת אופטימיזציה ראיתי רק כותרת H1 , הייתי ממליץ להפוך את התמונות לטקסטים ולהכניס לכותרות H2 ולהוסיף תגי META [ נ.ב תגי מתי הם SELF-CLOSE, תתקן]
בהצלחה ! :)

קובץ PSD מושלם שהפך לHTML כושל.

avivmanor88 03-03-12 02:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Agam Levi (פרסם 837069)
תלמד על כתיבה שיווקית.
הטקסט באתר שלך מזכיר לי את כיתה א'.

לא אני כתבתי תטקסט זה בא עם הקידוד הולך לשנות הכל זה רק עלה , אגב אם מדברים כבר על למידה הייתי מציע לך ללמוד לעצב כי איך שהאתר שלך נראה אחותי בגן יכולה לעשות יתר טוב ועוד משחק לי אותה אחד שיודע כתיבה שיווקית באתר שלך הטקסט הכי מטומטם שראיתי בחיים רואים שאתה ילד בן 13 שמתלהב מכמה מילים עלק דוגלים לפרופציוניזם אתה כותב באתר חחח ''לא תראו הרבה אתרים כמו שאנחנו בונים''.. עדיף גם לא לראות..
avivhazor תודה על הביקורת הבונה האתר רק הוקם מטא טקסטים וכו' נשנה.. וגם תקטע עם הרקע בעמודים ..

תודה

NoBoDy 03-03-12 07:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי avivmanor88 (פרסם 837107)
לא אני כתבתי תטקסט זה בא עם הקידוד הולך לשנות הכל זה רק עלה , אגב אם מדברים כבר על למידה הייתי מציע לך ללמוד לעצב כי איך שהאתר שלך נראה אחותי בגן יכולה לעשות יתר טוב ועוד משחק לי אותה אחד שיודע כתיבה שיווקית באתר שלך הטקסט הכי מטומטם שראיתי בחיים רואים שאתה ילד בן 13 שמתלהב מכמה מילים עלק דוגלים לפרופציוניזם אתה כותב באתר חחח ''לא תראו הרבה אתרים כמו שאנחנו בונים''.. עדיף גם לא לראות..
avivhazor תודה על הביקורת הבונה האתר רק הוקם מטא טקסטים וכו' נשנה.. וגם תקטע עם הרקע בעמודים ..

תודה

מאוד חבל שאתה מסתכל רק על החלק החיצוני ולא הפנימי, הוא בא לעזור לך, ככה שאתה צריך לקבל את התגובה כמו ילד גדול ולא להתחיל להתעצבן.

avivmanor88 03-03-12 12:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nir berko (פרסם 837109)
מאוד חבל שאתה מסתכל רק על החלק החיצוני ולא הפנימי, הוא בא לעזור לך, ככה שאתה צריך לקבל את התגובה כמו ילד גדול ולא להתחיל להתעצבן.

''תלמד כתיבה שיווקת מזכיר לי את כיתה א''' נו באמת.. תגובה של התנשאות נטו, הטקסט באתר שלו לא יותר טוב וכתבתי שאני רוצה רק ביקורת על העיצוב והתכנות כי האתר רק עלה !

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:27.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ