הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   social change - צריכים את עזרתכם (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=96793)

Agam Levi 18-04-12 18:19

social change - צריכים את עזרתכם

אני בשלבים של פיתוח אתר של מחאות חברתיות.
את הרעיון המלא אני לא אציג פה.

העניין הוא שאני רוצה שתכתבו פה מחאות חברתיות שמטרידות אתכם.

בשאיפה שהם יופיעו באתר.

אגם

זאב בודד 18-04-12 18:36

מטריד אותי שהמחאות החבריות עוברות לרשת/אתרים/פייבסוק במקום להיות על סדר היום הציבורי

Agam Levi 18-04-12 18:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי זאב בודד (פרסם 841859)
מטריד אותי שהמחאות החבריות עוברות לרשת/אתרים/פייבסוק במקום להיות על סדר היום הציבורי

אתר לפרסום וארגון של מחאות.

לא מחאה.

אתר לארגון של מחאות - תאריכים וכו'.

Dennis Ray 18-04-12 20:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Agam Levi (פרסם 841860)
אתר לפרסום וארגון של מחאות.

לא מחאה.

אתר לארגון של מחאות - תאריכים וכו'.

עדיף מפייסבוק? (ואם כן למה)

Agam Levi 18-04-12 20:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ray (פרסם 841881)
עדיף מפייסבוק? (ואם כן למה)

הדיון הוא לא על האתר.

ולשאלתך - המערכת פותחת אוטומטית גם קבוצת פייסבוק.

Jenya 19-04-12 02:14

אני מסכים עם Ray, פייסבוק מציעה פלטפורמה הרבה יותר נוחה לכל מחאה שירצו להתחיל :)

בכל מקרה, אם מדברים על נושאים שמטרידים אותי,
מחירי האלכוהול במקומות בילוי, כוס וודקה-רדבול 60 ש"ח? פחית XL ברשת המסעדות של פרנג'ליקו עולה 22 ש"ח (תבדקו את זה)!

בקיצור, לכל אחד יש משהו שמציק לו יותר. אם היה לי רכב אני בטוח שהנושא של הדלק היקר היה מטריד אותי יותר,
או אם הייתי נשוי אז מה שהיה מטריד אותי זה מחירי הדיור המופקעים בארץ...

בכל מקרה בהצלחה עם האתר :)

satan 19-04-12 07:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jenya (פרסם 841887)
אני מסכים עם Ray, פייסבוק מציעה פלטפורמה הרבה יותר נוחה לכל מחאה שירצו להתחיל :)

מחירי האלכוהול במקומות בילוי, כוס וודקה-רדבול 60 ש"ח? פחית XL ברשת המסעדות של פרנג'ליקו עולה 22 ש"ח (תבדקו את זה)!

בקיצור, לכל אחד יש משהו שמציק לו יותר. אם היה לי רכב אני בטוח שהנושא של הדלק היקר היה מטריד אותי יותר,

חכה שתרצה לקנות דירה ובמקום 70 משכורות (כמו ברוב מדינות אירופה) תצטרך 140 משכורות.

פשוט לא יאמן איזה ביזיון אנשים יורדים בנושאי המחאה.

השלב הבא יהיה להתלונן שמחירי היהלומי 250 קרט פשוט יותר מדי יקרים ולא מאפשרים לבנות מהם בית במחיר הנוכחי.

Agam Levi 19-04-12 12:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jenya (פרסם 841887)

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 841890)
חכה שתרצה לקנות דירה ובמקום 70 משכורות (כמו ברוב מדינות אירופה) תצטרך 140 משכורות.

פשוט לא יאמן איזה ביזיון אנשים יורדים בנושאי המחאה.

השלב הבא יהיה להתלונן שמחירי היהלומי 250 קרט פשוט יותר מדי יקרים ולא מאפשרים לבנות מהם בית במחיר הנוכחי.

יוקר המחיה הוא דבר קולקטיבי.
אם הקוטג' עולה יותר אז גם הבירה עולה יותר וגם הטויוטה עולה יותר וגם הלקסוס עולה יותר.

הפתרון ליוקר המחיה, הוא הורדת מחירים של יצרן אחד, שתוביל תגובת שרשרת. ראית מה הוטנט עשו בתחום הספקיות.

בעניין הדיור, מדינת ישראל צריכה לסבסד דיור לבעלי הכנסה שלא עולה על 1,000 שקלים מעל שכר המינימום.

זאב בודד 19-04-12 14:36

לסבסד מחירי דירות זה שטות מוחלטת במיוחד במודל שהצאת

הרבה אנשים יעדיפו לעבוד פחות כדי לעמוד בקריטריון או גרוע מזה לעבוד ב"שחור" ואז המדינה תפגע פעמיים גם תסבסד דירה וגם לא תקבל מיסים על המשכורת

מחירי הדירות צריכות לרדת מכיוון שהם לא ריאלים לתנאים בשוק, לבנות דירה עולה גרושים (יחסית למחיר הסופי של הדירה) הקרקע יקרה ובזה המדינה יכולה לשלוט

Agam Levi 19-04-12 16:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי זאב בודד (פרסם 841931)
לסבסד מחירי דירות זה שטות מוחלטת במיוחד במודל שהצאת

הרבה אנשים יעדיפו לעבוד פחות כדי לעמוד בקריטריון או גרוע מזה לעבוד ב"שחור" ואז המדינה תפגע פעמיים גם תסבסד דירה וגם לא תקבל מיסים על המשכורת

מחירי הדירות צריכות לרדת מכיוון שהם לא ריאלים לתנאים בשוק, לבנות דירה עולה גרושים (יחסית למחיר הסופי של הדירה) הקרקע יקרה ובזה המדינה יכולה לשלוט

המדינה לא יכולה לשלוט בשום מחירי קרקע. היא מנסה, כמו מה שהולך עם הקריה בת''א, אבל ללא הצלחה.
אנשים עובדים בשחור בגלל שמס הכנסה הוא בדיחה, כל אזרח שני פה מרמה את המדינה. אבל זה כבר עניין אחר.

מעוטי יכולת, כמו קשישים, נכים או עניים מרודים (באמת מרודים) צריכים את עזרת המדינה. אם לא לשם כך, בשביל מה היא נמצאת פה?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:03.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ