![]() |
שאלה| כמה הפורום שלי שווה לדעתכם? (בכסף)
שלום, דבר ראשון מצטער אם הנושא לא שייך לפה, עברתי על כל הפורומים וזה הכי מתאים לדעתי.
טוב, יש לי פורום שתכנתתי לכיף והכל ודיי אהבתי אז ניסיתי לקדם להביא אנשים וזה .. ולא ממש הלך לי. סתם מהתעניינות, כמה לדעתכם שווה הפורום? כמה היתם נותנים על המערכת? כמה היתם נותנים על המערכת ועל המסד? כמה היתם נותנים על הPSD?.. כתובת הפורום: http://nagoty.net תודה רבה .. |
100 שקל, בהגזמה
|
הייתי משלם 120 ש"ח לא יותר.
|
בוא נתחיל מהדבר הבסיסי יותר שאתם חושבים שעליו צריך לשלם אבל אתם טועים - העיצוב , התכנות והקידוד.
העיצוב - עיצוב לא מושך בכלל, צבעים לא מתאימים לפורום ונראה הפוך לכיוון השפה, כלומר הלוגו בעברית, הוא צריך להיות בצד ימין, והתפריט אחריו. הייתי משלם על העיצוב 20 ש"ח. תכנות - חוץ מכמה מודים אין פה כלום, תכנות יש פה אולי בקטנה. 50 ש"ח גג. קידוד - לא נראה טוב, בחלק התחתון הסטטיסטיקות יוצאות מהבלוק וב-CS הטקסט תקוע לו אי שם בצד. 80 ש"ח על הקידוד. נעבור לדבר שהוא הדבר העיקרי שצריך לשלם עליו: הגולשים והקידום (כלול תוכן). גולשים - כאשר אני עובר על הפורומים אני מרגיש שאני נמצא על אי בודד באוקיינוס השקט, אין גולשים והפורום שומם. קידום - אני לא מוצא פה שום דבר מקודם, תוכן - אין, כניסות? אין לך בכלל כניסות, הכניסות היחידות שיש לך זה מהאשכולות מכירה שלך בהוסטס / אתה עצמך. אחרי חישוב יוצא שהפורום שווה 150 ש"ח גג. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ