![]() |
מחפש חברה לעבוד בה...
מחפש חברה לעבוד בה כתומך תכני יש מישהו שצריך אחד?...
|
לא יזיק אם תספר קצת על עצמך והניסיון שלך.
|
ציטוט:
|
אין לי נסיון ממשי בחברות אחרות אבל אני עוזר לאנשים למשל בפורומים מין דברים קטנים אם יש בעיות אז כותב להם איך לפתור וכאלה אז כעת אני רוצה ממש לעבוד בתור תומך.. כמו כן אני יודע כמה דברים כי גם לי קרה אותם למשל פעם לא ידעתי איזה כתובת זה כאשר מתקינים פורום ואז גילו לי וראיתי עוד שאלות כאלה אז עזרתי (דברים קטנים).. מה שאני מנסה לומר שתומך תכני זה אחד שיודע איך לדבר ו איך לפתור בעיות וזה אני כי גם לי הם היו כאלה.
|
לא נראה לי שיש לך מספיק ניסיון, יש פה אנשים שיודעים הרבה יותר דברים.
תלמד עוד כמה דברים ואולי תהיה מתאים לתפקיד. |
מאיפה אתה יודע שאין לי נסיון הרי לא ניסיתה אותי..
|
ציטוט:
לא נראה לי שיש לך מספיק ניסיון, תומך טכני אמור לדעת הרבה יותר מאשר התקנת פורומים. כמו כן, יש לך הרבה מאוד שגיאות כתיב ואתה צריך לתקן אותן. אני לא בא לא בכדי לפגוע בך אלה לתת לך הערות לעתיד. יום טוב. |
דבר אחד אין לי שגיאות אז תדבר למישהו אחר דבר שני אם לא הייתה רוצה לפגוע בי לא הייתי כותב והורס כאשר ביכלל לא ביקשו ממך להגיב ועוד דבר: אם ילדים כמוכם מי צריך אוייבים!
|
ציטוט:
"לא הייתי בחברת אחסון, ועזרתי פה ושם" אני אני יכול להגיד לך ותקבל את זה שאין לך ניסיון, ושאתה לא מבין כול כך בתחום ההוסטינג. |
ציטוט:
ותאמינו לי אם כל אחד יגיד לו שאין לו ניסיון, ואף אחד לא ירצה אותו, אז איך הוא "ירכוש" את הניסיון ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ